Hygge Interiors

(298 artikelen)

Hygge Interiors bij Furnea | Meer dan Deense gezelligheid

Wij van Furnea zijn niet alleen fan van Scandinavisch design, maar houden ook zeker van een flinke dosis gezelligheid. En hoe mooi is het wanneer je deze twee met elkaar kan combineren? Dat is dan ook exact wat Hygge Interiors met hun geweldige merk voor elkaar heeft gekregen. We zijn dan ook enorm blij dat jij je Hygge Interiors design bij Furnea in de online shop koopt. Door het ruime aanbod van verschillende meubels stel je eenvoudig zelf een complete set samen, voor een evenwichtig interieur.

Hygge als extra dimensie van gezelligheid

Nu is Scandinavisch design al geweldig, maar met hygge geef je de Scandinavische inrichting net dat beetje meer. Hygge is in grote lijnen het Deense woord voor gezelligheid. Echter om hygge als gezelligheid uit te leggen, doe je deze stijl zeker tekort. Het is gezelligheid door een warme en knusse sfeer, in combinatie met ultiem genieten van hoe mooi het leven is en dit gevoel te delen met de mensen die je zo lief zijn. Eten en drinken zijn hierbij een belangrijk element, waarbij je eindeloos aan tafel zit en het wel en wee met elkaar deelt. Het is dan ook een stijl die mensen met elkaar in verbinding brengt, een stijl waarbij je er bent voor en met elkaar, zonder het beperken tot koetjes en kalfjes. Het is immers niet zonder reden dan de Denen tot de gelukkigste mensen van de wereld horen. Overigens is de term hygge oorspronkelijk afkomstig uit het Noors, waar het welzijn betekent. Zo rond eind 8e eeuw hebben de Denen hygge geheel eigen gemaakt. Hygge kan je niet missen tijdens een bezoek aan Denemarken, het is namelijk overal.

Hygge toepassen in het interieur

Er zijn enkele kenmerken die je in je inrichting verwerken kan, wanneer je voor een hygge stijl in huis wil kiezen. Materialen, kleuren en meubels vormen de basis voor je hygge stijl. Belangrijker nog is gezelligheid, sfeer en de sociale aspecten in je huis. Het is een plaats waar je samen bent met de mensen die je liefhebt, waar je uren met elkaar doorbrengt met praten, lachen, eten en drinken. En door je interieur op die manier samen te stellen, voldoe je al voor een groot deel aan hygge. Andere onderdelen van je hygge interieur komen overeen met de Scandinavische inrichting. Denk aan veel natuurlijke materialen, maar vooral aan meubels van licht hout. Ook heel lichte kleuren, en dan vooral wit, onderstrepen deze stijl volledig. Licht is essentieel in je huis. Overdag wil je zoveel mogelijk natuurlijk licht, terwijl je wanneer het donker wordt voor sfeerverlichting kiest. Kijk ook naar de hoeveelheid meubels die je in je woning plaatst. Kies voor een samenstelling die jou een hoog gevoel van comfort geeft, zonder je kamer vol te proppen. Hygge draait dus ook om lekker eten en drinken, waarbij je gezellig samen aan de keukentafel zit. Vergeet dan ook zeker niet een goede eettafel met een stel comfortabele stoelen.

De meubels van Hygge Interiors

Bij Furnea zijn we verliefd geworden op hygge en daarmee ook zeker op Hygge Interiors. We bieden verschillende prachtige series van dit merk. Het voordeel van een serie is dat je heel makkelijk je eigen set meubels samenstelt.

Carmel is een voorbeeld van een prachtige serie. Deze serie is gemaakt van metaal en voorzien van goudkleurige handgrepen. De eenvoudige en toch warme uitstraling maakt deze set bij uitstek geschikt voor hygge. De serie bestaat uit onder andere een dressoir in verschillende afmetingen, een vitrine-, tv- en boekenkast.

De Gain collectie omvat stijlvolle en minimalistische eettafel stoelen gemaakt van faux-leather, precies zoals je bij hygge verwacht. Maak een keuze uit een van de aangeboden kleuren om het geheel op je inrichting aan te laten sluiten.

Met de Latina serie haal je een luxe en complete set in huis, gemaakt van warm espresso eiken. Let eens op de unieke details die in de frontjes van de meubels zijn verwerkt. De Latina serie omvat onder andere een eettafel, dressoir, drankenkast, tv-kast, sidetable en salontafel met een bijzonder sfeervolle uitstraling.

Rustiek, gezellig en stijlvol zijn enkele kenmerken waarmee de serie Arno van Hygge Interiors kan worden omschreven. Deze serie biedt eettafels met een blad van diverse houtsoorten, evenals een dressoir, tv-kast en bijzettafel. Ook met de Arno serie stel je eenvoudig je eigen set samen.

De serie Bronco biedt je meubels met warme kleuren die prachtig staan bij ieder type inrichting. De meubels in de serie Calvi vallen op door hun visgraatmotief in licht hout met een strakke zwarte omlijsting. Stel je set samen met bijvoorbeeld de eettafel, tv-kast en het dressoir.

Hygge Interiors kopen bij Furnea

Natuurlijk verdien jij de best denkbare service wanneer je online meubels kopen gaat. Daarom bestel je je meubels van Hygge Interiors in de online shop van Furnea. Naast een ruime keuze van verschillende merken en meubelcollecties, krijg je standaard 100 dagen bedenktijd en 5 jaar garantie op je hele bestelling. Daarbij heb je keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Zo kun je, afhankelijk van de waarde van je bestelling, kiezen uit achteraf betalen en gespreid betalen in drie rentevrije termijnen.