Glazen salontafels bij Furnea

(59 artikelen)

Glazen salontafels bij Furnea | Ga voor een ruimtelijke look

Glazen salontafels: tijdloos & heerlijk ruimtelijk

Glazen salontafels, wij zijn er dol op! Elke salontafel van glas is namelijk tijdloos en een echte blikvanger. Bovendien zorgt het transparante materiaal voor een fijne ruimtelijke look in jouw zithoek. Daarnaast is geen enkele andere materiaalsoort zo neutraal van kleur als glas.

Een glazen salontafel past dus bij vrijwel alle andere woonkamer meubels. Ongeacht de interieurstijl. En zo’n tafel in de zithoek is natuurlijk ook super praktisch. Je kunt er bijvoorbeeld ’s ochtends jouw kop koffie op kwijt, na de lunch jouw voeten en ’s avonds een bak popcorn en een koud drankje.

Tip: Glazen salontafels laten zich prima combineren met leuke decoratieve items. Zet bijvoorbeeld een mooi kaarsenplateau of een bloemstuk op het tafelblad.

Van houten salontafel met glasplaat tot glazen koffietafel met hoogglans frame

Ben jij op zoek naar een glazen salontafel? Dan ben je bij Furnea aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod salontafels van glas. Misschien een mooie houten salontafel met glasplaat of een design glazen koffietafel met opvallend hoogglans frame?

En glas hoeft natuurlijk niet altijd transparant te zijn. Zo vind je in onze collectie ook diverse glazen salontafels met een tafelblad van zwart glas. Mooi in combinatie met bijvoorbeeld donker hout of metaal. Er zijn ook diverse salontafels waarvan het tafelblad niet van glas is, maar glas op een andere manier verwerkt is in het ontwerp. Wat denk je van een tafel met zijkanten van glas of een koffietafel met glazen plank onder het tafelblad? Een glazen salontafel op wielen is trouwens ook heel handig!

Salontafels van glas? Onze meubelleveranciers zijn er dol op!

Bij Furnea werken we samen met diverse meubelmerken. Interlink SAS, Germania en M2 Kollektion hebben bijvoorbeeld een mooi aanbod glazen salontafels. De tafels zijn stuk voor stuk unieke blikvangers. Fraai om te zien, zeer stevig en functioneel.

Ook de ontwerpen van Jual Furnishings zijn schitterend. Donker hout, zwart glas en een bijzondere vormgeving blijken uitstekend samen te gaan.Voor welk merk je ook kiest, de glasplaat bestaat altijd uit veiligheidsglas. Zeer sterk en je moet echt heel goed je best doen om de glasplaat kapot te krijgen. Lukt het je toch het glas te breken, dan valt het uiteen in kleine onscherpe deeltjes. Wel zo veilig.
Glazen salontafels

Glazen salontafel kopen bij Furnea

Wil je een glazen salontafel kopen, dan raden we je aan om een kijkje te nemen in onze collectie. Bestel je een mooie salontafel van glas bij ons? Dan profiteer je van onze voordelen. Gratis bezorging bijvoorbeeld, 5 jaar gegarandeerd garantie en 100 dagen retourrecht.

We hanteren snelle levertijden en onze klantenservice staat je graag te woord bij vragen of opmerkingen. Bovendien maken we design graag betaalbaar voor iedereen. Kortom, al onze meubels hebben een fijn prijskaartje. Maak jij jouw zithoek ook compleet met een van onze prachtige glazen salontafels?

Glazen salontafel

Onze inrichting is enorm belangrijk voor de gezelligheid en het comfort dat we voelen in de woning. Het zorgen voor een gezellige, passende, inrichting is dan ook iets waar mensen graag wat tijd en moeite in steken. Vaak kijken mensen hierbij naar de verscheidene stijlen en vormen die beschikbaar zijn. Denk aan houten salontafels of industriële stoelen.

Hieruit kun je dan gemakkelijk je voorkeur afhalen en kijken naar de verschillende meubels die binnen die stijl passen. Er zijn steeds meer soorten stijlen die vanuit andere landen worden geïmplementeerd in onze cultuur en winkels. Hierbij kun je bijvoorbeeld aan de Scandinavische stijl denken.

Een van de belangrijkste meubels die we bijna direct kopen als we nieuwe meubels gaan aanschaffen is onder andere een salontafel. Een salontafel staat bijna letterlijk centraal in de woonkamer en wordt voor veel verschillende toepassingen ingezet. Niet alleen heeft het een praktische waarde, maar het kan ook als esthetisch worden gezien.

Een glazen salontafel kan bijvoorbeeld al een bijzondere werking hebben op je interieur. Ook kan een salontafel dienen als basis voor accessoires en andere aankleding.

Een salontafel in verschillende stijlen

Een salontafel is in honderden verschillende vormen en maten te verkrijgen en al deze vormen zijn onderverdeeld in stijlen.

Of je nou kiest voor houten salontafels of ronde salontafels van glas, in onze webshop vind je een breed aanbod aan salontafels. Zo ben je gegarandeerd van het vinden van een geschikte salontafel, passend bij jouw smaak of reeds bestaand meubilair. Heb je de voorkeur voor een design salontafel? Kijk dan eens naar onze designer tafels of kijk naar de glazen salontafel.  

Een glazen salontafel

Glazen salontafels vormen samen een prachtige stijl die een woonkamer levend en ruimtelijk kan doen lijken. Het glaswerk is in allerlei vormen en maten beschikbaar. Hierbij kun je kiezen voor bewerkt en onbewerkt glaswerk.

Bewerkt glaswerk kan prachtig spelen met het invallende zonlicht. Ook straalt een glazen salontafel iets chiques en kalmerends uit. Een glazen salontafel is dan ook erg populair bij veel huishoudens. De tafel is gemakkelijk schoon te houden en wordt van bijzonder sterk glas gemaakt.

Hierbij heb je dan ook te maken met een speciaal soort glas dat, mocht er een ongeluk gebeuren, op een veilige manier breekt. Zo zul je geen scherpe scherven overhouden, maar fijne vierkante blokken die weinig schade toe kunnen brengen.

Een glazen salontafel kopen van Furnea

Bij Furnea gaan we voor kwaliteit en daarom werken we echter met de beste merken die eerlijke prijzen en een goede kwaliteit kennen. Hierbij werken we met specialisten op het gebied van de glazen salontafel, waardoor wij deze in verschillende maten kunnen leveren.

Omdat wij jou alle zekerheid willen geven dat je een geschikt product van ons koopt, kun je het product tot honderd dagen na aankoop nog terug brengen en heb je gegarandeerd vijf jaar garantie. Hierdoor weet jij zeker dat je enkel de beste kwaliteit meubels in jouw huis zult zetten en gegarandeerd tevreden zult zijn.

Daarnaast krijg je bij Furnea ook de mogelijkheid om gespreid of achteraf te betalen. Voel je vrij om eens langs te komen in onze showroom. Zo kunnen we je adviseren over onze producten en de verschillende soorten glazen salontafel.