SALE | Gebruik de kortingscode: [email protected]@ct13
en ontvang 10% korting op alle Halmeubels.

Glazen salontafels bij Furnea

(56 artikelen)

Glazen salontafels bij Furnea | Ga voor een ruimtelijke look

Glazen salontafels: tijdloos & heerlijk ruimtelijk

Glazen salontafels, wij zijn er dol op! Elke salontafel van glas is namelijk tijdloos en een echte blikvanger. Bovendien zorgt het transparante materiaal voor een fijne ruimtelijke look in jouw zithoek. Daarnaast is geen enkele andere materiaalsoort zo neutraal van kleur als glas. Een glazen salontafel past dus bij vrijwel alle andere woonkamer meubels. Ongeacht de interieurstijl. En zo’n tafel in de zithoek is natuurlijk ook super praktisch. Je kunt er bijvoorbeeld ’s ochtends jouw kop koffie op kwijt, na de lunch jouw voeten en ’s avonds een bak popcorn en een koud drankje.

Tip: Glazen salontafels laten zich prima combineren met leuke decoratieve items. Zet bijvoorbeeld een mooi kaarsenplateau of een bloemstuk op het tafelblad.

Van houten salontafel met glasplaat tot glazen koffietafel met hoogglans frame

Ben jij op zoek naar een glazen salontafel? Dan ben je bij Furnea aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod salontafels van glas. Misschien een mooie houten salontafel met glasplaat of een design glazen koffietafel met opvallend hoogglans frame? En glas hoeft natuurlijk niet altijd transparant te zijn. Zo vind je in onze collectie ook diverse glazen salontafels met een tafelblad van zwart glas. Mooi in combinatie met bijvoorbeeld donker hout of metaal. Er zijn ook diverse salontafels waarvan het tafelblad niet van glas is, maar glas op een andere manier verwerkt is in het ontwerp. Wat denk je van een tafel met zijkanten van glas of een koffietafel met glazen plank onder het tafelblad? Een glazen salontafel op wielen is trouwens ook heel handig!

Salontafels van glas? Onze meubelleveranciers zijn er dol op!

Bij Furnea werken we samen met diverse meubelmerken. Interlink SAS, Germania en M2 Kollektion hebben bijvoorbeeld een mooi aanbod glazen salontafels. De tafels zijn stuk voor stuk unieke blikvangers. Fraai om te zien, zeer stevig en functioneel. Ook de ontwerpen van Jual Furnishings zijn schitterend. Donker hout, zwart glas en een bijzondere vormgeving blijken uitstekend samen te gaan.Voor welk merk je ook kiest, de glasplaat bestaat altijd uit veiligheidsglas. Zeer sterk en je moet echt heel goed je best doen om de glasplaat kapot te krijgen. Lukt het je toch het glas te breken, dan valt het uiteen in kleine onscherpe deeltjes. Wel zo veilig.

Glazen salontafel kopen bij Furnea

Wil je een glazen salontafel kopen, dan raden we je aan om een kijkje te nemen in onze collectie. Bestel je een mooie salontafel van glas bij ons? Dan profiteer je van onze voordelen. Gratis bezorging bijvoorbeeld, 5 jaar gegarandeerd garantie en 100 dagen retourrecht. We hanteren snelle levertijden en onze klantenservice staat je graag te woord bij vragen of opmerkingen. Bovendien maken we design graag betaalbaar voor iedereen. Kortom, al onze meubels hebben een fijn prijskaartje. Maak jij jouw zithoek ook compleet met een van onze prachtige glazen salontafels?