Glazen salontafels bij Furnea

(43 artikelen)

Glazen Salontafels bij Furnea | Ga voor een Ruimtelijke Look

Glazen salontafels: tijdloos & heerlijk ruimtelijk

Glazen salontafels, we zijn er dol op! Elke salontafel van glas is namelijk tijdloos en een echte blikvanger. Bovendien zorgt het transparante materiaal voor een fijne, ruimtelijke look in jouw zithoek. Daarnaast is er geen enkel ander materiaal zo neutraal van kleur als glas.

Een glazen salontafel past dus bij vrijwel alle andere woonkamermeubels, ongeacht je interieurstijl. En zo'n tafel in de zithoek is natuurlijk ook superhandig. Je kunt er bijvoorbeeld 's ochtends je kopje koffie op kwijt, na de lunch je voeten en 's avonds een bak popcorn en een koud drankje.

Tip: Glazen salontafels laten zich prima combineren met leuke decoratieve items. Zet bijvoorbeeld een mooi kaarsenplateau of een bloemstuk op het tafelblad.

Van Houten Salontafel met Glasplaat tot Glazen Koffietafel met Hoogglans Frame

Ben jij op zoek naar een glazen salontafel? Dan ben je bij Furnea aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod salontafels van glas. Misschien een mooie houten salontafel met glasplaat of een design glazen koffietafel met een opvallend hoogglans frame?

En glas hoeft natuurlijk niet altijd transparant te zijn. Zo vind je in onze collectie ook diverse glazen salontafels met een tafelblad van zwart glas. Mooi in combinatie met bijvoorbeeld donker hout of metaal. Er zijn ook diverse salontafels waarbij het tafelblad niet van glas is, maar glas op een andere manier verwerkt is in het ontwerp. Wat denk je van een tafel met zijkanten van glas of een koffietafel met een glazen plank onder het tafelblad? Een glazen salontafel op wielen is trouwens ook heel handig!

Salontafels van Glas? Onze Meubelleveranciers Zijn er Dol op!

Bij Furnea werken we samen met diverse meubelmerken. Sky style, Germania, en M2 Kollektion hebben bijvoorbeeld een mooi aanbod glazen salontafels. De tafels zijn stuk voor stuk unieke blikvangers. Fraai om te zien, zeer stevig en functioneel.

Ook de ontwerpen van Jual Furnishings zijn schitterend. Donker hout, zwart glas, en een bijzondere vormgeving blijken uitstekend samen te gaan. Voor welk merk je ook kiest, de glasplaat bestaat altijd uit veiligheidsglas. Heel sterk en je moet echt heel goed je best doen om de glasplaat kapot te krijgen. Mocht het je toch lukken het glas te breken, dan valt het uiteen in kleine, onscherpe deeltjes. Wel zo veilig.

Duurzaamheid & Milieu bij Furnea | Een Groenere Toekomst met Stijlvol Meubilair

In deze tijd, waar het milieu en duurzaamheid steeds belangrijkere rollen spelen, is het noodzakelijk om ook in de meubelbranche een stap voorwaarts te zetten. Bij Furnea zijn we ons terdege bewust van onze verantwoordelijkheid tegenover de planeet. Daarom zetten we ons in voor duurzaamheid en milieu door middel van ons assortiment meubels die niet alleen trendy en stijlvol zijn, maar ook een minimale impact hebben op het milieu.

Een Duurzame Keuze

Kiezen voor duurzame meubels betekent investeren in producten die langer meegaan, waardoor je minder vaak nieuwe meubels hoeft te kopen. Dit helpt niet alleen om grondstoffen te besparen, maar ook om de hoeveelheid afval te verminderen. Ons assortiment omvat meubels gemaakt van gerecyclede of herbruikbare materialen, wat de milieu-impact van onze producten vermindert.

Verantwoorde Materialen

Bij Furnea maken we gebruik van materialen zoals FSC-gecertificeerd hout, wat betekent dat het hout afkomstig is uit bossen die verantwoord worden beheerd. Hiermee helpen we ontbossing tegen te gaan en bevorderen we duurzaam bosbeheer. Ook verkennen we de mogelijkheden van het gebruik van andere milieuvriendelijke materialen zoals bamboe, gerecycled metaal en glas.

Glazen Salontafel Kopen bij Furnea

Wil je een glazen salontafel kopen, dan raden we je aan om een kijkje te nemen in onze collectie. Bestel je een mooie salontafel van glas bij ons? Dan profiteer je van onze voordelen. Gratis bezorging, bijvoorbeeld, 5 jaar gegarandeerde garantie en 100 dagen retourrecht.

We hanteren snelle levertijden en onze klantenservice staat je graag te woord bij vragen of opmerkingen. Bovendien maken we design graag betaalbaar voor iedereen. Kortom, al onze meubels hebben een fijn prijskaartje. Maak jij jouw zithoek ook compleet met een van onze prachtige glazen salontafels?