Barstoelen met rugleuning bij Furnea

(96 artikelen)

Barstoelen met rugleuning bij Furnea | Lekker hoog & comfortabel zitten

Voor een hippe en luxe eethoek, bar of werkplek

Bij barstoelen denk je misschien al snel aan een gezellige kroeg of chique hotelbar. Natuurlijk staan die hoge stoelen daar ook perfect, maar je ziet ze daarnaast tegenwoordig ook veel in andere ruimtes. Aangeschoven aan een hoge bartafel in een gezellige woonkamer bijvoorbeeld. Aan een kookeiland of ontbijtbar in een keuken of als bureaustoel in combinatie met een hoge sidetable om een originele werkplek te creëren. En barstoelen met rugleuning zijn daarbij het toppunt van comfort en luxe. Je zit heerlijk hoog en prettig in een stijlvolle stoel. Barstoelen met rugleuning en armleuning zijn helemaal comfortabel!

Onze collectie barkrukken met hoge rugleuning

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen barkrukken en barstoelen? Heel eenvoudig, een barstoel is een hoge barkruk met rugleuning. Net even wat stijlvoller en luxer dan een normale barkruk met enkel een zitting voor jouw billen. Bij Furnea hebben we een ruime collectie barstoelen om uit te kiezen. Luxe velvet barstoelen met sierlijk vormgegeven zitting en stevige rugleuning, prachtige sledepoot barstoelen met kunstlederen bekleding, landelijke hoge stoelen van stof, fraaie barstoelen met rugleuning van hout. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Kijk maar eens rond in onze webshop!

Tip: Er zijn zowel vaste hoge stoelen te koop als barstoelen met rugleuning die in hoogte verstelbaar zijn. Die verstelbare barstoelen passen gegarandeerd bij elke bartafel of bar.

Kies voor een stijlvolle barkruk met rugleuning van Furnea

In de Furnea collectie spot je vast een prachtige barkruk met rugleuning die helemaal aan jouw wensen voldoet. Misschien een luxe barstoel van het Deense meubelmerk Dan Form? Mooi luxe en met een dijk van een uitstraling. Of zak je heerlijk weg in een van de stoffen barstoelen met rugleuning in landelijke stijl van het Nederlandse meubelmerk Richmond Interiors? Zo comfortabel, dat je bijna zittend in slaap zou vallen. Wordt het wellicht een eigenwijze creatie van het Belgische meubelmerk Bondy Living? Heb je meteen een gespreksonderwerp als er gasten over de vloer komen. Een moderne barstoel van Davidi Design is ook een goede keuze. Zo heeft elke meubelmerk een eigen collectie en eigen visie. Al die barstoelen met rugleuning komen samen in de veelzijdige Furnea collectie!

Luxe barstoelen met rugleuning online kopen bij Furnea

Barstoelen met rugleuning kopen? Bestel deze snel, eenvoudig en veilig online bij Furnea. Al onze barstoelen zijn met zorg uitgezocht door onze inkopers onder het motto: betaalbare design meubels van goede kwaliteit. Functioneel, stevig en unieke designs. We bezorgen gratis aan de voordeur en hanteren snelle levertijden. En ben je nu helemaal enthousiast over jouw aankoop? Neem dan ook eens een kijkje in de rest van onze collectie meubels en woonaccessoires. Wil je meer weten over onze collectie barstoelen met rugleuning? Stel je vragen dan gerust aan de medewerkers van onze klantenservice! Langskomen in onze showroom kan ook, gezellig. Kun je meteen wat wooninspiratie opdoen. Welke luxe hoge zetels zijn straks de trots van jouw interieur?