Moa bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(29 artikelen)

Sits Moa bankstel zelf samenstellen | Furnea

Sits is een Deens designmeubelmerk dat de beste designers van Scandinavië onder andere de bankstellen laat ontwerpen. Kies je voor een bankstel van Sits, dan haal je dus top design in huis. Het Moa bankstel van Sits heeft een scandinavische en bijzonder comfortabele uitstraling. Zodra je op de bank gaat zitten, merk je dat de bank er niet alleen comfortabel uitziet, maar ook nog eens comfortabel is. Bij Furnea heb je de mogelijkheid om het Moa bankstel helemaal zelf samen te stellen. Zo heb je altijd voldoende zitplaatsen in een stijl die bij jou en je inrichting past. 

Vorm je bankstel met de losse elementen

Bij het Moa bankstel heb je een ruime keuze aan elementen om daarmee je bankstel samen te stellen. Denk in de eerste plaats aan de bekende twee-, drie- en vierzitter. De tweezitter kan je ook kiezen met één armleuning aan de ene zijde en een bankje met dienblad aan de andere zijde. Ook een hoekbank, een tweezits- of driezitsbank met chaiselongue of een divan behoort tot de mogelijkheden. Combineer de set met een Moa fauteuil of loveseat.

Stof- en kleurkeuze

De stofsoort en kleur van je bankstel is heel bepalend voor de algehele uitstraling. Online vind je diverse voorbeelden van stofsoorten en kleuren waarin je het Moa bankstel bestellen kunt. Zit hier niet tussen wat je zoekt of ben je benieuwd naar welke mogelijkheden we je verder nog kunnen bieden? In onze showroom kan je alle stof- en kleursoorten bekijken die we je kunnen bieden. De kleuren en stofsoorten die we je bieden zijn altijd gebaseerd op de nieuwste trends en we houden altijd rekening met de gebruiksvriendelijkheid. 

Poten en accessoires

De poten zijn heel bepalend voor de uitstraling van een bankstel. Bij het Moa bankstel is er keuze uit metalen en houten poten. Zoals eerder vermeld kan je een fineer tray/dienblad met de bank mee bestellen. Vul je bankstel aan met een van de Love salontafels of bijzettafels van dezelfde fabrikant. 

Designer van dit bankstel | Steven Schilte

Het Moa bankstel is een bankstel van het Deense merk SITS. SITS werkt samen met de beste ontwerpers van Scandinavië en Steven Schilte is hier een van. Schilte is de ontwerper van het Moa bankstel, een bankstel dat stijl en comfort tot in iedere vezel uitstraalt. Schilte heeft in Eindhoven aan de Design Academy gestudeerd en werkte daarna voor Nederlands top ontwerper Jan des Bouvrie. Uiteindelijk werd Schilte freelancer waardoor hij met diverse merken kon samenwerken. Het ontwerpen van het Moa bankstel van SITS is hier een prachtig voorbeeld van.

Een Moa bankstel van Sits samenstellen en bestellen bij Furnea

We nodigen je van harte uit om langs te komen in de showroom van Furnea om alle stoffen en kleuren te bekijken en te ervaren. We hebben koffie en thee voor je klaarstaan. We adviseren je graag over een bijpassend onderhoudsproduct en raden je altijd aan dit direct mee te bestellen. Zo blijft je nieuwe bankstel nog langer mooi. Bij Furnea bieden we je standaard 5 jaar garantie op je bestelling. Bovendien heb je, afhankelijk van de waarde van je bestelling, de mogelijkheid om achteraf te betalen of te betalen in 3 rentevrije termijnen. We bieden al onze klanten altijd de beste service. Bestel je de iProteqt All in House Service mee? Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat ons Service Centre volledig tot je beschikking.