Wasmanden voor je Jutzler kledingkast bestel je bij Furnea

(7 artikelen)

Jutzler wasmanden en overige elementen

Als je van plan bent om een kledingkast van Jutzler te kopen, kun je deze uitbreiden met tal van elementen. Zo past hij helemaal bij je wensen! Een van de handigste elementen die je dan kunt kopen, is een wasmand. Ze bestaan voor iedere kledingkast en zijn erg handig!

Wasmanden: handig voor verschillende

De wasmanden die je in je kast van Jutzler kunt laten monteren, is superhandig om vuile kleding in te plaatsen. Zo kun je later alles samen in de wasmachine plaatsen. Maar je kunt zo'n mandje ook gebruiken om kleding in te plaatsen die je slechts een keer hebt aangedaan en nog wilt dragen, maar niet bij je schone kleding wilt hangen.

Daarnaast kunnen in zo'n wasmand kledingstukken geplaatst worden die juist gewassen zijn, maar nog moeten gestreken worden. En als je dat wilt, kun je de wasmand ook gebruiken als extra opbergruimte. Mogelijkheden genoeg dus!

Meer handige elementen

In onze wasmanden-categorie vind je ook andere nuttige accessoires voor in je kast. Zo is er een opbergdoos, een uittrekdeel voor stropdassen, schoenenroosters en meer. Al deze accessoires zorgen ervoor dat je je kleding snel terugvindt én ruimte bespaart. Let wel op, want je kunt niet ieder element op elke kast gebruiken. Op de pagina staat vermeld voor welke kasten het geschikt is.

Wil je je kast nog meer uitbreiden? Bekijk dan de overige accessoires

Ben je dol op deze accessoires? Dan is er goed nieuws: er zijn er nog veel meer te vinden bij Furnea. Wat dacht je van extra legplanken? Of schuiflades voor kleine kledingstukken misschien? Deze en nog tal van andere elementen vind je bij ons terug. Ontdek ze allemaal en creëer de kledingkast van je dromen!