Elis bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(31 artikelen)

Sits Elis Bankstel - Zelf samenstellen | Furnea

Het Elis bankstel van Sits is ontworpen om je blij te maken. Met een prachtige uitstraling en een onevenaarbaar comfort, kan je namelijk niet anders dan glimlachen. Er zijn verschillende soorten om uit te kiezen. Zijn de modellen die je terugvindt in onze webshop toch niet 100% je ding? Geen probleem, want ze bestaan uit modules. Deze kan je plaatsen zoals jij zelf wil. Daarnaast zijn er nog andere aanpassingsmogelijkheden. Ontdek de vele opties!

Puur comfort in een trendy jasje 

De Elis elementen zijn mooi vormgegeven, erg kwalitatief en ontzettend comfortabel. Je merkt dus meteen dat ze ontworpen zijn door een topdesigner. Het maakt niet uit voor welke stof of poten je kiest, als je een zitbank samenstelt met deze prachtige modules, kan je gegarandeerd rekenen op de juiste sfeer in je woonkamer. 

Wil je er graag eindeloos van genieten? Dan raden wij je aan om ook de Royal Texitile Care Kit te kopen die je terugvindt in onze webshop. Deze kit bevat alle producten die nodig zijn om de levensduur te verlengen. Wij hebben ook een iProteqt All in House Service. Als je dit bestelt worden kleine beschadigingen de komende 5 jaar gratis gerepareerd. Zo neem je geen risico!

De beste Elis zitbanken volgens Furnea

Hoewel je het bankstel volledig zelf kan ontwerpen, is het eveneens mogelijk om te kiezen voor de interessante modellen die al door ons samengesteld zijn. Deze hebben wij voor jou geselecteerd op basis van gebruiksvriendelijkheid en de nieuwste trends. 

Er zijn zowel tweezitsbanken als hoekbanken in verschillende kleurtjes. Neem zeker eens een kijkje, want wie weet zit jouw perfecte zitbank hier al bij. Als dat niet zo is, kan je wijzigingen aanbrengen. 

Ontwerp zelf de perfecte zitbank voor je woonkamer

Een zitbank op maat? Dat kan in dit geval zeker, want het is gemaakt uit elementen die aan elkaar worden bevestigd. Je kan bovendien niet alleen het model van je zitbank kiezen, maar ook het kleur, de stof, de armleuningen en het materiaal van de poten. Je kan dus je zitbank personaliseren tot in de kleinste details! Maar hoe begin je eraan? We geven je enkele handige tips. 

Welk model past er bij jouw interieur?

Als je een zitbank met modules wilt samenstellen, is het eerst en vooral belangrijk om te bepalen hoe je ze in elkaar laat steken. Dat betekent dus dat je dient te beslissen welk model je zitbank vormt. Er zijn diverse opties. 

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een compacte tweezitsbank die nauwelijks plaats inneemt in je woonkamer. Heb je meer ruimte beschikbaar? Ga dan ook voor een mooie chaise longue, een ottoman of koop een u-zitbank of hoekbank. Ook ideaal voor grote gezinnen! 

Hoe wil je je armleuningen en hoofdsteunen?

De Elis zitbank modules komen met vele extra opties. Zo kan je kiezen voor een zitbank zonder of met armleuningen. Hetzelfde geldt voor hoofdsteunen. Ook zijn er verschillende soorten armleuningen en hoofdsteunen verkrijgbaar.

Wat is je favoriete stof en kleur?

Eens je bepaald hebt welk model zitbank je wilt en hoeveel armleuningen en hoofdsteunen er moeten zijn, is het tijd om de stof en kleur te kiezen. Ook op dit gebied is er ontzettend veel mogelijk. Kies voor een kleur en stof die je mooi vindt, maar houdt wel rekening met de rest van je interieur. Het is namelijk niet de bedoeling dat het vloekt. Als je echt geen idee hebt over wat je moet kiezen, kan je je altijd laten adviseren door onze interieurspecialisten

Denk ook aan de poten 

Als laatste kan je de poten kiezen. Deze zijn verkrijgbaar in zowel hout als metaal. Beide duurzame materialen. De beste keuze voor jou, hangt vooral af van welke sfeer je wilt scheppen. Met houten poten zorg je bijvoorbeeld voor een meer charmante sfeer, terwijl metalen poten beter passen bij een zitbank voor in een modern interieur

Stel je ideale zitbank samen in onze showroom

In onze webshop heb je al de keuze uit verschillende uitvoeringen van Elis zitbanken. Maar pas als je langskomt in onze showroom, kan jij je zitbank personaliseren en dus volledig aanpassen aan je wensen. 

Daarnaast zijn er in de showroom altijd interieurspecialisten aanwezig. Zij kunnen je niet alleen helpen met het samenstellen van je zitbank, maar je ook adviseren over hoe je dit meubel het best kan combineren met andere mooie meubels uit onze collectie.