Glazen eettafels bij Furnea

(14 artikelen)

Glazen eettafels bij Furnea | Voor een stijlvolle & ruimtelijke eethoek

Een glazen design eettafel: Super mooi!

Een eettafel met glasplaat is prachtig om te zien en daarom ook al jarenlang populair. Een glazen eettafel wordt altijd gecombineerd met een fraai onderstel. Dit onderstel is door het glas heen mooi zichtbaar. Dankzij de transparante en spiegelende eigenschappen van glas, lijkt jouw eethoek groter met een glazen tafel. Glas is bovendien neutraal en daardoor te combineren met vrijwel alle soorten eetkamerstoelen en in te passen in verschillende interieurstijlen. Glazen eettafels zijn gemakkelijk schoon te houden met glasreiniger.

Tip: Bij Furnea verkopen we naast eettafels ook allerlei woonaccessoires om jouw eettafel van glas nog meer te laten stralen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige hanglamp of een mooi vloerkleed.

Ronde glazen eettafel of rechthoekige glazen eettafel?

In de webshop van Furnea vind je een mooie collectie glazen eettafels. Een ronde eettafel is bijvoorbeeld erg sfeervol en je zit lekker knus samen rondom de tafel. Ideaal voor een gezellig diner of een potje klaverjassen. We verkopen verschillende ronde glazen eettafels met een grote voet. Die voet is leuk zichtbaar door het glas heen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een rechthoekige glazen eettafel. Een rechthoekige tafel kun je eenvoudig tegen een muur zetten om zo ruimte te besparen. Kies bijvoorbeeld voor een tafel met glazen blad en houten poten. Er zijn ook eettafels met zwart glas of een marmeren glazen tafelblad. Super chic!

Glazen eettafels van het Belgische Bondy Living en het Deense Dan Form

Glazen eettafels ontwerpen? Daar hebben ze wel pap van gegeten bij de meubelmerken Dan Form en Bondy Living. Bondy Living is een Belgisch meubelmerk met een ruime collectie moderne meubels met een knipoog. Elke glazen tafel is dan ook niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook uniek en je blijft ernaar kijken. Dan Form is een Deens meubelmerk met prachtige eigentijdse eettafels en stoelen. Stevig en functioneel en een lust voor het oog. Er wordt bij alle glazen eettafels gebruik gemaakt van veiligheidsglas dat bij breken uiteenvalt in kleine onscherpe stukjes. Veiligheidsglas is echter zeer stevig, dus je moet echt flink je best doen om het kapot te krijgen.

Glazen tafel kopen bij Furnea

Ga je een glazen eettafel kopen? Dan til je die waarschijnlijk liever niet in jouw auto. En dan is het nog maar de vraag of het tafelblad wel in de achterbak past en de rit overleeft. Gelukkig hoeft dat allemaal niet als je jouw bestelling online plaatst bij Furnea. Wij zorgen voor het vervoer en leveren de tafel van glas netjes bij jou thuis af. En daar betaal je geen verzendkosten voor. Het kan natuurlijk dat de eettafel niet helemaal aan de verwachtingen voldoet. Geen probleem, want je hebt 100 dagen retourrecht en terugsturen is helemaal gratis. Voorzie jij jouw interieur ook van schitterende glazen eettafel? Vergeet niet om meteen een set leuke en comfortabele eetkamerstoelen uit te zoeken.