Milano bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(28 artikelen)

Sits Milano Bankstel - Zelf samenstellen

Het prachtige Milano bankstel is een van de meest elegante meubels van Sits. Het is dan ook niet voor niets razend populair. En er is nog een groot voordeel: je kan het helemaal samenstellen zoals je dat zelf wil. Je hoeft dus niet langer te zoeken naar de perfecte zitbank, je kan hem helemaal op maat van je interieur laten maken! 

Schoonheid en comfort gecombineerd

Het Sits Milano bankstel is natuurlijk wel leuk om naar te kijken, maar dat is zeker niet het enige voordeel dat het je biedt. Het werd namelijk ontworpen met de bedoeling om jou een uitstekend comfort te bieden. Doordat er enkel gebruik werd gemaakt van de beste materialen zijn de zitbank modules ook nog eens erg duurzaam. Het Milano bankstel biedt je dus niets dan voordelen! 

Wil je deze zitbank optimaal onderhouden? Dan is het een goed idee om de Royal Textile Care Kit bij te bestellen. Deze vind je ook terug in ons assortiment. Daarnaast is het mogelijk om onze iProteqt All in House Service bij te kopen, zodat je in het geval van een scheurtje of vlekjes, je zitbank geheel gratis kan laten repareren. 

Furnea heeft de beste modellen voor jou uitgekozen

De Sits Milano zitbank kan je samenstellen zoals jij dat wenst, want het is een modulair systeem. In onze webshop vind je echter ook modellen die reeds samengesteld zijn. Die hebben wij voor jou uitgekozen. 

Onze keuze is gebaseerd op wat er populair is en welke combinaties het gebruiksvriendelijkst zijn. Om het je zelf makkelijk te maken, kan je dus een van deze modellen kiezen. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je graag zelf de kleur, het model en de poten kiest, is dit ook mogelijk. De keuze is aan jou! 

Ontwerp eenvoudig een zitbank op maat van je interieur

Heb je besloten dat je het liefst een zitbank op maat wilt kopen? Dan zijn er heel veel mogelijkheden. Zo kan je het kleurtje kiezen dat perfect bij de rest van je interieur past, het model uitzoeken dat voor jou het comfortabelst is en de beste poten kiezen om zo te zorgen voor een mooi geheel. Ontdek meer over de verschillende mogelijkheden!

Diverse modellen om uit te kiezen

Er zijn diverse soorten modules die je kan plaatsen hoe je wilt om zo een bepaald model van zitbank te ontwerpen. Er zijn heel wat mogelijkheden: de u-zitbank, hoekzitbank, tweezitsbank, driezitsbank, ottoman en chaise longue. Wat is voor jou de beste optie? 

De beste keuze hangt af van de grootte van je gezin en de ruimte die er beschikbaar is in je woonkamer. Voor een kleine woonkamer kies je bijvoorbeeld het best voor een twee- of driezitsbank. Heb je meer plaats nodig om lekker languit te relaxen? Dan is een hoekbank of u-zitbank beter. Ook als je een groot gezin hebt, koop je beter een van de laatste opties. Een ottoman of chaise longue kan je dan weer toevoegen voor het creëren van extra ligplaats.

Verschillende kleuren, stoffen en poten

Eens je je favoriete model hebt gekozen, kan je ook de kleur en poten bepalen. Het is belangrijk om hier op voorhand goed over na te denken. Wil je je interieur karakter geven met een donkere kleur of kies je liever voor een lichte kleur om zo te zorgen voor een meer rustige uitstraling? 

Bekijk ook het kleurenpalet dat in jouw interieur overheerst en kies voor een kleurtje dat daarmee goed samen past. Vind je het heel erg moeilijk om te beslissen? Dan hoef je niet te stressen, want wij kunnen je het advies geven dat je nodig hebt. Zo vermijd je een miskoop! 

Kom naar onze showroom en ontdek alle mogelijkheden

Wil je graag zelf je bankstel tot in de puntjes samenstellen? Dan is het aangeraden om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Daar zijn er namelijk eindeloze mogelijkheden! Bovendien kan je alles er in levende lijve bewonderen waardoor het makkelijker wordt om de juiste keuze te maken.

In onze showroom staan onze experts ook altijd ter je beschikking. Wanneer je het eventjes niet meer weet, geven zij je een aantal interessante suggesties. Een bezoekje brengen aan de Furnea showroom is dus zeker de moeite waard!