Davidi Design

(531 artikelen)

Davidi Design bij Furnea | Geef jouw interieur meer aanzien!

Als je gaat voor een inrichting in moderne stijl, dan is de collectie van Davidi Design echt iets voor jou. Dit Nederlandse meubelmerk bestaat al sinds 1957 en heeft dus een enorme bak ervaring als het gaat om het ontwerpen en produceren van design meubels en woonaccessoires. De ontwerpers maken veelvuldig gebruik van prachtige en duurzame materialen als RVS, hoogglans en glas en combineren dit met een bijzondere vormgeving. Hierdoor heeft elk meubel van het meubelmerk Davidi Design een moderne en unieke uitstraling. En door de hoge kwaliteit ben je gegarandeerd van meubels die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Die ontvang je graag thuis!

De veelzijdige collectie van het meubelmerk Davidi Design

In de collectie van het meubelmerk Davidi Design vind je meubels en woonaccessoires voor verschillende ruimtes in huis. Zo zijn er prachtige slaapkamer meubels, eetkamer meubels en hal meubels om uit te kiezen. Wat denk je bijvoorbeeld van een design schuifdeurkast in je slaapkamer of een modern nachtkastje naast het bed? Davidi Design heeft ook prachtige bedden die heerlijk liggen. De eetkamerstoelen van het meubelmerk Davidi Design zijn echte eyecatchers in jouw eethoek. Wat zeg je van een prachtige hanglamp boven de eettafel, een luxe kapstok voor in de hal of een originele deurmat bij de achterdeur? Kijk vooral eens rond in de collectie van het meubelmerk en laat je verrassen!

Davidi Design meubels kopen bij Furnea

En? Heb je een keuze kunnen maken? Vast wel, want met zoveel mooie meubels van Davidi Design zit er zeker iets voor je tussen. Bovendien zijn de prijzen ook nog eens heel aangenaam. Of je nu voor een hanglamp of kapstok gaat, bestellen is veel makkelijker dan het uitzoeken. Onze webshop is overzichtelijk ingericht en nadat je die meubels van Davidi Design hebt besteld, krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin een Track en Trace-code. Kun je jouw bestelling volgen tot aan de voordeur. En mochten die creaties van het meubelmerk Davidi Design nou toch niet helemaal in jouw inrichting passen, dan heb je 100 dagen retourrecht. Want zo zijn we. Alles voor een tevreden klant. Kies jij ook voor een blikvanger van het meubelmerk Davidi Design?