Hoekbureaus bij Furnea

(36 artikelen)

Hoekbureaus bij Furnea | Creëer voor jezelf een stijlvolle 'corner office'!

Ontdek de vele voordelen van een hoekbureau!

Waarom een hoekbureau een echte aanrader is? Dat gaan we je vertellen. Ga er maar even lekker voor zitten. Puntje nummer 1: Een hoekbureau heeft een groot werkblad. Je kunt hierdoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik houden. Puntje nummer 2: Een hoekbureau heeft vaak opbergruimte in de vorm van lades, kastjes of open vakken.

Alles wat je niet direct nodig hebt, ruim je gewoon netjes op. Hoekbureaus zonder opbergruimte zijn vaak zodanig groot, dat je er gemakkelijk een los ladeblok onder kunt schuiven. Puntje nummer 3: Een hoekbureau zorgt voor een luxe ‘corner office’ uitstraling. Nice! Puntje nummer 4: Met een computer hoekbureau benut je beschikbare ruimte optimaal. Kortom, hoekbureaus zijn ideaal, zowel thuis als in een zakelijk omgeving.

Klein houten hoekbureau voor thuis of groot hoekbureau voor op kantoor

Bij Furnea hebben we een mooi aanbod hoekbureaus. Ga je voor een kleine hoekbureautafel of voor een groot hoekbureau met ladeblok en open opbergvakken? Het is volledig afhankelijk van de beschikbare ruimte en jouw wensen. We verkopen bijvoorbeeld smaakvolle massief houten hoekbureaus. Bomvol charme en erg sfeervol. Ook zijn er mooie witte hoogglans hoekbureaus. Houd het rustig met een luxe witte bureaustoel of ga voor spetterend met een knalrode bureaustoel. Een mix van hoogglans wit en houtlook is ook fraai als we het hebben over hoekbureaus. Genoeg keuze!

Tip: Bij Furnea verkopen we ook diverse grote kantoorkasten. Handig als je nooit genoeg opbergruimte hebt voor al jouw kantoorspullen!

Van het Britse Jual Furnishings tot het Duitse Germania

In de collectie van Furnea zijn vele nationaliteiten vertegenwoordigd. Er zijn bijvoorbeeld prachtige moderne hoekbureaus van het Duitse meubelmerk Germania. Of ga voor een sierlijk meubel van het Britse Jual Furnishings. Ook uit Duitsland komt het meubelmerk Maja Moebel met fraaie eigentijdse hoekbureaus. Alle bureaus zijn zeer stevig en praktisch en hebben een unieke look. Zo creëer je een werkplek om jarenlang van te genieten. Thuis, op kantoor of waar dan ook! En dat voor een fijne prijs, want wij houden design graag betaalbaar voor iedereen. Check ook af en toe onze outlet. Soms verkopen we namelijk hoekbureaus met korting.

Hoekbureau kopen bij Furnea

Een hoekbureau kopen, dat kan uitstekend bij Furnea. Je bent bij ons aan het juiste adres voor stevige en stijlvolle hoekbureaus met een fijn prijskaartje. Kun je wel wat advies gebruiken bij het uitzoeken van een geschikte hoekvormig bureau? Stel je vragen dan gerust aan de medewerkers van onze klantenservice. Je mag trouwens ook altijd langskomen in onze showroom in Schiedam. Kun je mooi wat wooninspiratie opdoen voor de werkkamer of de rest van jouw interieur! Wij zorgen voor de koffie. Met welk ontwerp uit onze collectie hoekbureaus maak jij een superluxe ‘corner office’?

Kijk ook eens naar onze lectuurbakken.