Riverty logo - Furnea

Riverty

Achteraf je meubels betalen met Riverty bij Furnea

Zien, voelen, ervaren en dán pas betalen. Dat klinkt als muziek in de oren, toch? het is je waarschijnlijk wel eens overkomen, je hebt een online bestelling geplaatst en direct betaald. Je bent vol verwachting, maar eenmaal thuis uitgepakt valt het toch een beetje tegen. Je had er een andere voorstelling van of je komt er achter dat het helemaal niet geschikt is voor hetgeen waar je het voor nodig had. Daar zit je dan, ontevreden en een stukje minder rijk dan voorheen.

Natuurlijk krijg je in de meeste gevallen je aankoopbedrag terug bij het retourneren, maar soms wil je daar helemaal niet op wachten. Daarom bieden wij Riverty aan, zo kun je je meubel thuis eerst op je gemak bekijken voordat je er voor betaalt. Eigenlijk klinkt dit ook heel normaal, want je wilt toch precies weten waar je voor betaalt.

Ben je tevreden? Dan betaal je de factuur via Riverty. Valt het tegen? Dan betaal je lekker niet. Vervolgens retourneer je je pakket, zonder dat je nog moet wachten op het terugkrijgen van je aankoopbedrag. Lekker soepel!

Bestellingen met Riverty hebben een extra verwerkingstijd van 1-2 werkdagen. Wij brengen 2,50 in rekening voor de transactiekosten.

Let op: bij het retourneren van een bestelling worden de transactiekosten niet gerestitueerd. Dit betekent dat de verplichting om deze kosten te betalen blijft bestaan, ook wanneer je je bestelling retourneert.

Wat is Riverty

Riverty is een van de bekendste betaalmethodes om je meubels achteraf te kunnen betalen. Riverty biedt een gemakkelijke, betrouwbare en veilige manier van achteraf betalen.

Hoe werkt Riverty

Allereerst, heel simpel! Zodra je je meubels in je winkelwagen hebt geplaatst, kun je de bestelling afronden met Riverty. Wij sturen z.s.m. de bestelling naar jou toe. Zodra je deze hebt ontvangen, krijg je binnen enkele dagen een digitale factuur van Riverty via het e-mail adres dat je hebt opgegeven.

Na ontvangst van je Riverty factuur, heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Wil je een deel van je bestelling retourneren? Dan betaal je alleen voor hetgeen dat je wilt houden. Zo hoef je niet meer te wachten totdat je retour is verwerkt. Ook wanneer je je hele bestelling wilt retourneren, kun je dit aangeven via Riverty. Je betaalt dan helemaal niks.

Wil je altijd snel en makkelijk bij je Riverty betaaloverzicht kunnen? Download dan hier de Riverty app.

Voor wie is Riverty

Riverty is er natuurlijk voor jou, omdat je graag eerst wilt weten wat je precies koopt voordat je er voor betaalt. Furnea begrijpt dit, daarom bieden wij jou de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Je kunt gebruik maken van Riverty indien je minimale bestelwaarde € 29,95,- is. Wanneer je voor het eerst betaalt via Riverty, is de maximale bestelwaarde € 500,- Heb je al eens eerder betaalt via Riverty? Dan kun je tot aan € 2000,- een bestelling plaatsen met Riverty bij Furnea.

Riverty is beschikbaar als betaalmethode voor onze Nederlandse en Belgische klanten.

Bestellingen met Riverty hebben een extra verwerkingstijd van 1-2 werkdagen. Wij brengen 2,50 in rekening voor de transactiekosten.

Let op: bij het retourneren van een bestelling worden de transactiekosten niet gerestitueerd. Dit betekent dat de verplichting om deze kosten te betalen blijft bestaan, ook wanneer je je bestelling retourneert.

Veelgestelde vragen over Riverty

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling volledig of deels wil terugsturen?

Wanneer je de bestelling volledig wilt retourneren, hoef je richting Riverty niets te doen. Zodra wij jouw retour hebben verwerkt, geven wij dit door aan Riverty. Je Riverty factuur komt dan te vervallen, hier wordt je via e-mail van op de hoogte gebracht.

Als je een deel van je bestelling terug wilt sturen, dan betaal je alleen voor hetgeen dat je wilt houden. De rest komt dan ook vanzelf te vervallen, zodra wij jouw retour hebben verwerkt.

Hoe kan ik mijn Riverty factuur betalen?

Dit doe je het makkelijkst via de betaalknop in je betaaloverzicht. Op deze manier kom je terecht in de vertrouwde iDEAL omgeving en kun je de betaling voldoen. Daarnaast kun je ook eenvoudig betalen via de Riverty app.

Wil je liever betalen via internetbankieren of overschrijvingskaart betalen? Gebruik dan de volgende gegevens:

  • NL24 ABNA 0598152180
  • t.n.v. Riverty te Heerenveen
  • Onder vermelding van het Riverty-kenmerk*

Wanneer wordt een terugstorting bijgeschreven op mijn rekening?

Mocht je te veel hebben betaald, dan stort Riverty binnen een week het bedrag terug op de bankrekening waarmee betaald is.

Riverty – Digitale Factuur (Nederland)

Riverty voert voor Furnea het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Via jouw Riverty account kun je in de Riverty App of via hun website dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig. Riverty houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen, voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geaccepteerd worden, dan kun je jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Wil je graag weten waarom je verzoek is afgewezen, neem dan contact op met Riverty.

Riverty – Digitale Factuur (België)

Riverty voert voor furnea het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je jouw betaaloverzicht van Riverty via de online omgeving Mijn Riverty in kunt zien en betalen. Riverty houdt je daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen, voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geaccepteerd worden, dan kun je je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Riverty.

Riverty – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)

Riverty voert voor Furnea het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van Riverty. Riverty informeert jou per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit.

Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geaccepteerd worden, dan kun je de bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty.