Kragelund

(42 artikelen)

Kragelund bij Furnea | Design banken om trots op te zijn!

Het meubelmerk Kragelund is het kloppend hart van Denemarken. Dit land, en ook vele andere Scandinavische landen zijn dan ook een bron van inspiratie voor de ontwerpers. Het meubelmerk Kragelund is door de jonge designers Oliver en Lukas WeissKrogh opgestart. Het bedrijf levert sinds 2012 echte Scandinavisch designbanken. De jonge designers zijn kinderen van de topdesigner Per Weiss. De passie voor design en kwaliteitsmeubelen is hun dus al vroeg bijgebracht. Dit meubelmerk behoort dan ook tot één van de topmerken binnen de branche voor Scandinavische design meubels.

Scandinavische design banken

Furnea is een trotse wederverkoper van dit fantastische meubelmerk. Je vindt de banken en stofstalen van Kragelund ook in onze showroom. Het meubelmerk Kragelund is opgericht met een visie. De designers Oliver en Lukas WeissKrogh wilde een eigen merk met de focus op industrieel design, strategie en advertenties. En dit is gelukt! Kragelund banken genieten inmiddels internationale bekendheid. De Scandinavische bankstellen zijn ontworpen met een focus. Deze focus richt zich op waardevolle ontwerpen, doordacht design, milieuvriendelijke producten en ontwerpen die voor iedere consument het verschil maken. De bankstellen van Kragelund zijn in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren verkrijgbaar. Welke maat of kleur je ook kiest, het comfort en design van de Scandinavische bankstellen is echt grandioos!

Koop Kragelund banken bij Furnea

Vooral de Kragelund Egsmark bank en de Kragelund Ebeltoft bank zijn modellen die veel aandacht trekken. Bij deze ontwerpen is de passie voor Scandinavisch design ook echt terug te zien. De gekozen materialen en de stevige poten vormen echt een mooi geheel. Furnea is een trotse dealer van dit meubelmerk. De gehele collectie is zowel online als in onze showroom te bestellen. Ook bieden wij de Kragelund collectie aan in verschillende kleuren. Online kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen en veilig betalen. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en bezorgen je bestelling persoonlijk met ons eigen transportbedrijf bij je thuis. Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar er is een kans dat de banken tegenvallen. Dan kun je dit aangeven waarna wij de bankstellen weer gratis bij je komen ophalen.