Vloeren bij Furnea

(69 artikelen)

Vloeren bij Furnea

Vloeren zijn de basis van ieder interieur. Heb je een nieuw huis of wil je jouw woonkamer een makeover geven? Dan heb je waarschijnlijk al gekeken naar nieuwe meubels. Natuurlijk zijn de meubels belangrijk om van je huis een echt thuis te maken, maar de vloeren zijn eigenlijk nog belangrijker. Ze bepalen de sfeer in de ruimte en maken de ruimte groter of juist kleiner. Daarnaast moet je muren en meubels afstemmen op de kleur van je vloeren. En heb je een gezellig maar druk gezinnetje? Dan hebben je vloeren gedurende de dag ook heel wat te verduren. Begin dus bij het uitkiezen van de vloeren en denk daarbij aan de meubels die wilt kopen, de kleur van je muren en het gebruik. Met goede en mooie vloeren heb je pas echt de perfecte basis voor je nieuwe interieur. 

Laminaat, parket of PVC?

Er is enorm veel keuze! Laminaat is natuurlijk de bekendste soort om je vloeren mee aan te kleden. En daardoor ook een beetje standaard. Niks mis mee natuurlijk maar bij Furnea willen we graag bijzondere vloeren aanbieden. Daarom hebben wij prachtig PVC en sfeervol parket opgenomen in ons assortiment. De PVC vloeren zijn de laatste jaren enorm populair geworden en een mooi alternatief voor laminaat. Deze vloeren zijn gemaakt van kunststof en hebben, dankzij de nieuwste technieken, een mooie print die bijna niet van echt hout of beton te onderscheiden is. PVC is oersterk en super makkelijk om te leggen en te onderhouden. Wil je toch een echt houten vloer? Dan is parket een mooi alternatief. Parketvloeren bestaan uit verschillende lagen waarvan de bovenste laag massief hout is. Deze vloeren werken wel meer dan andere vloeren en zijn wat lastiger te leggen, maar de vloer is steviger en gaat langer mee dan laminaat of PVC. Alle soorten zijn natuurlijk in meerdere designs en kleuren verkrijgbaar.

Maak een keuze: een PVC vloer of een parketvloer

De belangrijkste keuze die je moet gaan maken is in eerste instantie niet die voor een merk maar voor welke vloer. Voordat jij je kan verdiepen in ons aanbod, moet je eerst een keuze hebben gemaakt voor het soort vloer dat je in je huis wilt. Wil je PVC of heb je liever een parketvloer? Vooropgesteld, beide vloeren zijn uitstekend van kwaliteit. Toch is het goed een zorgvuldige afweging te maken en om de voor- en nadelen op een rij te hebben. Wij kunnen je alvast een handje helpen. 

De talloze voordelen van PVC vloeren

Steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer, Logisch, want het is een zeer veelzijdige vloer die een bepaald soort aangename luxe uit weten te stralen. PVC bestaat uit verschillende lagen kunststof en heeft een beschermende toplaag. Tegenwoordig denken veel mensen bij het zien van een PVC vloer, dat ze met een houten vloer te maken hebben. Zo sterk is namelijk de gelijkenis. PVC, zo zul je straks in onze collectie wel zien, is er in diverse stijlen en in nog veel meer dessins. Voordeel van een vloer van PVC is de kracht. Het is bewezen dat PVC behoorlijk sterker is ten opzichte van laminaat, vinyl en tapijt. Wat veel mensen ook aanspreekt is dat je amper onderhoud hebt van een vloer van PVC. Je kunt gewoon met de stofzuiger aan de slag, daarna hoef je de vloer alleen maar af te nemen met vochtige doek. Daarmee is het onderhoud ook meteen genoemd, want verder hoef je weinig aan de vloer te doen. 

Te combineren met vloerverwarming

Vloeren van PVC zijn prima te combineren met vloerverwarming. Dit niet in de laatste plaats vanwege het feit dat het zich steeds erg gemakkelijk aanpast aan de omgevingstemperatuur. Bovendien weet het warmte steeds goed te geleiden. Ander voordeel is de sterk geluiddempende werking van PVC. De buren horen je niet steeds lopen, iets dat bij laminaat bijvoorbeeld wel aan de orde is en voor ergernis kan zorgen bij de buren als je in een appartement of flat woont. Met PVC heb je daar geen hinder van. Mocht er nu een bepaalde deel van je PVC vloer beschadigd raken, dan kun je heel eenvoudig die delen verwijderen en vervangen. Je hoeft dus niet meteen een geheel nieuwe vloer aan te schaffen. Kies je bij een van de leveranciers voor click PVC, dan kun je als je gaat verhuizen je vloer gewoon meenemen. 

Parketvloer opgebouwd uit verschillende lagen hout

Ook een parketvloer bestaat uit verschillende lagen, nu zijn die echter van massief hout. Met een parketvloer heb je een ecologische vloer in huis die ontzettend lang meegaat en met de jaren vaak alleen maar mooier wordt. Ook de sterk isolerende werking van een parketvloer wordt alom geprezen. Kiezen voor een van de vele parketvloeren die we aanbieden is kiezen voor een duurzame vloer. Is de vloer wat beschadigd of heb je te maken met hardnekkig vuil? Door de vloer opnieuw te schuren en te voorzien van een lak, olie of wax is die weer als nieuw en gaat die nodig gewoon jaren mee. 

Maak het verschil met het soort hout en het legpatroon

In tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat is een parketvloer van massief hout. De dikte van het parket varieert tussen de 6 en de 15 millimeter. Kenmerkend is dat deze vloeren heel langzaam slijten. Dat is ook precies de reden dat je tientallen jaren met een dergelijke vloer vooruit kunt. Wie een blik werpt op de vloeren die we je aan kunnen bieden van deze soort, dan zie je al snel dat je eindeloos kunt variëren met het soort hout, het legpatroon, de kleur en zeker ook de afwerking. 

Laat de parketvloer leggen en doe een beroep op onze legservice

Ook parketvloeren zijn er tegenwoordig met een click-systeem. Dus ook nu geldt dat je bepaalde delen kunt vervangen als er sprake is van ernstige beschadiging en ook kan je de vloer meenemen als je gaat verhuizen. Maak je gebruik van een dergelijk systeem, dan wordt ook wel gesproken van het zwevend leggen van de vloer. En nu we het toch over leggen hebben, als je verstandig bent dan laat je onze specialisten de vloer bij je thuis leggen. Een nieuwe vloer kopen doe je niet vaak en vaak gaat het bovendien om een forse investering. Daarom ook wil je graag dat de vloer strak gelegd wordt en dat is simpelweg het werk van vakmensen. Ga je zelf aan de slag dan bestaat de kans dat er geen mooie aansluiting is met de muur en moet je je maar afvragen of de vloer er dan recht ingelegd wordt. Daarmee zou je de vloeren ernstig tekort doen. En vergeet niet dat het leggen van vloeren vakwerk is. Doe daarom een beroep op onze legservice en al helemaal als je kiest voor een bepaald legpatroon. Want kun jij zelf een parketvloer met visgraat patroon plaatsen? 

Kies jij ook voor het visgraat patroon?

Het visgraat patroon is en blijft bijzonder populair als het gaat om het in een bepaald patroon leggen van een vloer. Niets dat afbreuk kan doen aan de al jarenlange ongekende populariteit van dit patroon. Er is ook nog geen enkel ander patroon dat ook maar in de buurt komt van de populariteit van dit patroon. De mensen van onze legservice kunnen deze vloer gemakkelijk, snel en vakkundig in je woning leggen. Wat betreft de vloeren kun je eindeloos variëren. Kijk maar eens naar het aanbod. Het zit dan in de kleur van de vloer, de breedte van de delen en planken en de afwerking. Juist om onderscheidend te zijn hebben wij gekozen voor PVC en parketvloeren. Daarmee hebben we het koren van het kaf gescheiden en de twee beste vloeren die er beschikbaar zijn al voor je geselecteerd. Met een van beide vloeren maak je dus al het verschil. Nu is het echter nog een kwestie van persoonlijke smaak en de wijze waarop jij de inrichting van je huis voor ogen hebt. Er is altijd een vloer van PVC of parket beschikbaar die voldoet aan jouw specifieke wensen. Zo divers is ons aanbod. En zoals gezegd, de vloeren zijn amper nog van een houten vloer te onderscheiden. Ten opzichte van de prijs van een houten vloer koop je PVC tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Nog een voordeel ten opzichte van een echte houten vloer is dat een vloer van PVC niet werkt. 

We werken alleen met de beste leveranciers

Zoals je van ons gewend bent, werken we samen met alleen de beste leveranciers. Met veel daarvan hebben we een innige band opgebouwd en de geleverde vloeren van die interieurmerken zijn kwalitatief uitstekend. Daar beleef je jarenlang plezier aan. Dan moet de vloer uiteraard wel goed gelegd zijn, bijvoorbeeld door onze legservice dus. Om de vloer die je koopt in de beste conditie te houden, bieden we ook nog een aantal onderhoudsproducten aan. Wellicht handig die er meteen bij te bestellen. Een vloer koop je niet elk jaar. Bovendien vraagt het best een investering. Wees daarom zuinig op je vloer en dan misstaan onderhoudsproducten niet in jouw kast. 

Alleen de beste vloeren van de beste interieurmerken

Bij ons koop je alleen vloeren die aan de hoogste standaarden en eisen voldoen. Daar hoef jij je geen moment zorgen over te maken. Daarnaast komen we de vloer gratis bij je thuis bezorgen en is eventueel retourneren ook gratis. Bij ons heb je bovendien de mogelijkheid om je vloer in drie rentevrije maanden te betalen. Als blijk van het vertrouwen dat we in de vloeren hebben geven we standaard vijf jaar garantie en uiteraard geldt ook nu de 100 dagen bedenktijd. Een vloer kies je niet zomaar. Je doet dat slechts een beperkt aantal keren in je leven en dus moet de keuze goed zijn. Bij ons vind je alles onder één dak. Bij de vloer zoek je dus gemakkelijk ook vloerkleden uit. Mocht je daar niet helemaal goed uitkomen, dan kun je altijd een van onze specialisten om advies vragen. En zo bieden wij je het totaalplaatje. Wil je dus de beste vloeren combineren met ook de beste meubels? Dan doe je zaken met ons, een adres waar je ook nog eens het beste advies krijgt en waar bewezen wordt dat kwaliteit niet altijd de hoofdprijs hoeft te kosten. 

De beste vloeren merken voor jou!

De inkopers van Furnea struinen stad en land af om de beste vloeren van de beste merken te selecteren. Natuurlijk is bij de selectie van onze merken niet alleen de kwaliteit belangrijk, maar ook de collectie speelt een belangrijke rol. Wij willen verder gaan dan de standaard vloeren. Daarom gaan we alleen samenwerkingen aan met bijzondere vloeren merken. Vloeren merken waar wij en jij blij van worden. Twee van die merken zijn Floorify en Floorea. Het vloeren merk Floorify is gespecialiseerd in PVC dat niet alleen heel sterk is, maar ook opvalt door het mooie design. Het merk heeft een brede collectie met stroken, tegels en natuurlijk de authentieke visgraatvloer. Het merk Floorea staat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Daarnaast heeft dit merk een zeer uitgebreide collectie, van klassiek tot modern. Bekijk dus rustig de collectie van deze vloeren merken en kies voor een mooie, kwalitatieve en bijzondere vloer!

Vloeren kopen bij Furnea

Vloeren en bijbehorende ondervloeren kopen? Dan zit je bij Furnea goed! Shop je liever online? Bekijk dan onze uitgebreide en overzichtelijke webshop. Gebruik de filter, lees de productomschrijvingen en vergelijk de verschillende modellen vanuit je luie stoel. Heb je de perfecte vloeren uitgezocht? Dan bestel je deze binnen een paar stappen online. Wil je de vloeren toch liever in het echt bekijken? Kom dan naar de Furnea showroom in Schiedam. Hier hebben we een voorbeeld van alle modellen.

Je kunt ze even aanraken, vergelijken en natuurlijk bij je nieuwe meubels of gordijnen houden. Natuurlijk zijn onze producten ook in onze showroom te bestellen. Wij bezorgen ze daarna gratis en snel bij je thuis en wij geven je standaard 5 jaar gegarandeerd garantie op je aankoop. Furnea is dé specialist als het gaat om mooie, bijzondere en kwalitatieve vloeren. Twijfel dus niet en koop jouw vloeren bij Furnea!