SALE | 10% korting op alle lampen en vloerkleden
Gebruik deze kortingscode: lampvloer10

Vloeren bij Furnea

(94 artikelen)

Vloeren bij Furnea

Zorg voor een goede basis

Vloeren zijn de basis van ieder interieur. Heb je een nieuw huis of wil je jouw woonkamer een makeover geven? Dan heb je waarschijnlijk al gekeken naar nieuwe meubels. Natuurlijk zijn de meubels belangrijk om van je huis een echt thuis te maken, maar de vloeren zijn eigenlijk nog belangrijker. Ze bepalen de sfeer in de ruimte en maken de ruimte groter of juist kleiner. Daarnaast moet je muren en meubels afstemmen op de kleur van je vloeren. En heb je een gezellig maar druk gezinnetje? Dan hebben je vloeren gedurende de dag ook heel wat te verduren. Begin dus bij het uitkiezen van de vloeren en denk daarbij aan de meubels die wilt kopen, de kleur van je muren en het gebruik. Met goede en mooie vloeren heb je pas echt de perfecte basis voor je nieuwe interieur. 

Laminaat, parket of PVC?

Er is enorm veel keuze! Laminaat is natuurlijk de bekendste soort om je vloeren mee aan te kleden. En daardoor ook een beetje standaard. Niks mis mee natuurlijk maar bij Furnea willen we graag bijzondere vloeren aanbieden. Daarom hebben wij prachtig PVC en sfeervol parket opgenomen in ons assortiment. De PVC vloeren zijn de laatste jaren enorm populair geworden en een mooi alternatief voor laminaat. Deze vloeren zijn gemaakt van kunststof en hebben, dankzij de nieuwste technieken, een mooie print die bijna niet van echt hout of beton te onderscheiden is. PVC is oersterk en super makkelijk om te leggen en te onderhouden. Wil je toch een echt houten vloer? Dan is parket een mooi alternatief. Parketvloeren bestaan uit verschillende lagen waarvan de bovenste laag massief hout is. Deze vloeren werken minder en zijn bovendien ook gemakkelijker te leggen. Beide soorten zijn natuurlijk in meerdere designs en kleuren verkrijgbaar.

De beste vloeren merken voor jou!

de inkopers van Furnea struinen stad en land af om de beste vloeren merken te selecteren. Natuurlijk is bij de selectie van onze merken niet alleen de kwaliteit belangrijk, maar ook de collectie speelt een belangrijke rol. Wij willen verder gaan dan de standaard vloeren. Daarom gaan we alleen samenwerkingen aan met bijzondere vloeren merken. Vloeren merken waar wij en jij blij van worden. Twee van die merken zijn Floorify en Calitex. Het vloeren merk Floorify is gespecialiseerd in PVC dat niet alleen heel sterk is, maar ook opvalt door het mooie design. Het merk heeft een brede collectie met stroken, tegels en natuurlijk de authentieke visgraatvloer. Het merk Calitex staat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Daarnaast heeft dit merk een zeer uitgebreide collectie, van klassiek tot modern. Bekijk dus rustig de collectie van deze vloeren merken en kies voor een mooie, kwalitatieve en bijzondere vloer!

Vloeren kopen bij Furnea

Vloeren en bijbehorende ondervloeren kopen? Dan zit je bij Furnea goed! Shop je liever online? Bekijk dan onze uitgebreide en overzichtelijke webshop. Gebruik de filter, lees de productomschrijvingen en vergelijk de verschillende modellen vanuit je luie stoel. Heb je de perfecte vloeren uitgezocht? Dan bestel je deze binnen een paar stappen online. Wil je de vloeren toch liever in het echt bekijken? Kom dan naar de Furnea showroom in Schiedam. Hier hebben we een voorbeeld van alle modellen. Je kunt ze even aanraken, vergelijken en natuurlijk bij je nieuwe meubels of gordijnen houden. Natuurlijk zijn onze producten ook in onze showroom te bestellen. Wij bezorgen ze daarna gratis en snel bij je thuis en wij geven je standaard 5 jaar gegarandeerd garantie op je aankoop. Furnea is dé specialist als het gaat om mooie, bijzondere en kwalitatieve vloeren. Twijfel dus niet en koop jouw vloeren bij Furnea!