Alva Linnea - Zelf samenstellen bij Furnea

(22 artikelen)

Linnea bankstel: zelf samenstellen

Een zitbank die volledig is afgestemd op je wensen en noden? Die bestaat, want het Linnea bankstel van Sits kan je helemaal zelf samenstellen. Hoe leuk is dat wel niet? Het is bovendien niet moeilijk om te doen en de aanpassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Kom er alles over te weten en geniet binnenkort ook van de meest perfecte zitbank!

Blikvangers met liefde ontworpen

Dat er veel aandacht én liefde gestoken werd in het Linnea bankstel, merk je meteen. Het is namelijk niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook praktisch en comfortabel. Het is dan ook ontworpen door Scandinavische topdesigners. Wil jij een blikvanger in huis die je op elk vlak pleziert? Dan hoef je niet langer te twijfelen!

Voorzien van een FSC-frame

Het Linnea bankstel bestaat uit verschillende modules. Deze kan je in elkaar plaatsen om zo een specifiek model te creëren. De modules zijn verschillend, maar hebben één ding gemeenschappelijk: ze zijn voorzien van een FSC-frame hout. Dat betekent dat het hout waaruit het vervaardigd is, gewonnen wordt uit duurzame bossen. Niet onbelangrijk de dag van vandaag!

Vind de mooiste modellen in onze webwinkel

Bij Furnea vind je enkele interessante Linnea zitbank modellen. Deze zijn reeds samengesteld door onze interieurexperts. Er werd daarbij rekening gehouden met het gebruiksgemak en de populariteit. Neem dus zeker een kijkje in het assortiment, want de kans is groot dat de perfecte zitbank voor jou er al bij zit. Als je dat liever hebt, kan je natuurlijk ook helemaal zelf je zitbank samenstellen. De keuze is aan jou!

Zo stel je zelf een zitbank samen

Je eigen zitbank samenstellen? Dat is helemaal niet zo moeilijk. Je doet het al in enkele eenvoudige stappen. Kies je gewenste model, selecteer een stofje, bepaal de poten en beslis welke kussens je wilt hebben. Zo eenvoudig kan het zijn!

Kies het geschikte model

Voor het selecteren van het juiste model van zitbank, dien je goed na te denken over welk model aan al je wensen voldoet. Is je gezin groot? Dan zal een tweezitsbank of driezitsbank voor jou niet zo optimaal zijn. Je kiest dan beter voor een grote hoekzitbank, u-bank of bank met chaise longue gedeelte.

Als je alleen of met z'n tweetjes bent, kan je gerust een kleiner model kopen. Het is ook beter om voor een kleinere zitbank te kiezen als je weinig ruimte vrij hebt in huis. Kan je moeilijk beslissen? Dan mag je altijd raad vragen aan onze interieurexperts!

Selecteer de stof en kleur van je voorkeur

Als tweede moet je een kleur naar voorkeur selecteren. Er zijn heel wat opties. Wat dacht je van een mosterdgele zitbank? Of misschien liever eentje in het teddybruin of donkerblauw? Dit en zoveel meer is mogelijk. Bij het kiezen van een kleur is het vooral belangrijk om rekening te houden met het kleurenpalet in je woonkamer en wat je zelf mooi vindt. Net zoals er vele kleurtjes zijn, zijn er ook tal van diverse stoffen.

Bepaal de poten die eronder komen te staan

Heb je de kleur en het model gekozen? Dan is de tijd gekomen om te beslissen welke poten je onder je zitbank wilt. Ze zijn altijd uit metaal gemaakt, maar bestaan wel in verschillende uitvoeringen. Bovendien kunnen ze in het zwart of grijs geschilderd worden o gewoon in RVS geleverd worden.

Kom naar onze showroom voor meer opties

Breng een bezoekje aan onze showroom als je nog meer aanpassingsmogelijkheden wilt. Langskomen bij ons heeft ook als voordeel dat je beroep kan doen op het advies van onze ervaren interieurexperts. Zo ben je er 100% zeker van dat je de juiste keuzes maakt!

Heb je de mogelijkheid niet om langs te komen? Dan kan je je zitbank samenstellen aan de hand van het dropdownmenu op onze website. En uiteraard mag je ons ook altijd contacteren om al je vragen te stellen!