Robuuste woonkamermeubels met een onweerstaanbare look

(18 artikelen)

Carmel meubels: robuuste woonkamermeubels met een onweerstaanbare look

Houd je van robuuste meubels met een stoere én elegante uitstraling? Dan moet je de Carmel serie van Hygge Interiors gezien hebben. Ze zijn ook nog eens praktisch en erg duurzaam. Van deze woonkamermeubels geniet je dus eindeloos. Ontdek de verschillende soorten en creëer zo een sfeer om nooit genoeg van te krijgen!

Stevig en duurzaam

De Carmel meubels zijn gemaakt van metaal en veiligheidsglas. Dat zorgt ervoor dat ze talloze jaren meegaan. Het metaal maakt ze ook zwaar waardoor ze niet bij de minste slag of stoot verschuiven. Handig met spelende kids in huis!

En er is nog een voordeel aan deze materialen: ze zijn eenvoudig te reinigen. Het metaal kuis je namelijk eenvoudig met een vochtig doekje en voor het reinigen van het glas vind je in onze webwinkel een speciale Spray waarmee je nare strepen vermijdt. Het is een goed idee om de Spray tegelijkertijd met je meubels te bestellen, omdat je dan een stapelkorting krijgt.

Verkrijgbaar in ontzettend veel uitvoeringen

Het leuke van de Carmel meubels is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende formaten. Daardoor passen ze zowel in een kleine als grote woonkamer. Bovendien kan je er zo eenvoudig meerdere met elkaar combineren.

Ook bevat de serie alle meubels die nodig zijn in een woonkamer. Dat heeft als grote troef dat je alles mooi bij elkaar kan laten passen. Maar als je slechts één meubel wilt kopen uit de collectie, is dat ook geen probleem. Sterker nog: het past heel erg mooi bij andere meubels, dus combineren met je huidige meubels lukt zeker.

Laat je accessoires pronken

De woonkamermeubels uit de Carmel collectie zijn vooraan allemaal voorzien van veiligheidsglas waardoor ze doorzichtig zijn. Daarom zijn het de ideale meubels voor mensen die houden van accessoires. Je kan ze achter de glazen wand plaatsen om ze op die manier tentoon te stellen. Je accessoires zullen stralen als nooit te voren!

Het glas zorgt er ook voor dat je accessoires veilig zijn. Een groot voordeel met kids in huis, want ze kunnen nooit meer omgestoten worden tijdens het spelen. Daarnaast moet je ze minder schoonmaken, omdat ze in de kasten ook beschermd zijn tegen stof en vuil.

Robuuste meubels kopen bij Furnea

Mooie woonkamermeubels zijn niet altijd even duurzaam, maar de Carmel serie van Hygge Interiors geeft je het beste van beide werelden. De meubels uit de collectie zijn dan ook razend populair. En je vindt ze allemaal terug in onze webwinkel. Als je ervoor kiest om ze bij ons te kopen, geniet je bovendien van een aantal voordelen. Zo krijg je bij elk meubel 5 jaar gegarandeerde garantie en hoef je geen cent te betalen voor de bezorging.

Daarnaast geven wij je de kans om je meubels uit te proberen, want wij bieden je 100 dagen de tijd om gratis te retourneren. Bij Furnea kan je ook altijd rekenen op het advies van interieurexperts waardoor je nooit meer een miskoop doet. Zoals je ziet, loont het dus om je woonkamermeubels te kopen bij Furnea!

Carmel serie: stijlvolle & duurzame woonkamermeubels | Furnea

De Carmel serie bewijst dat duurzame meubels ook heel mooi kunnen zijn. Ontdek de verschillende eyecatchers uit deze collectie, bestel ze en laat je interieur stralen!