SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Vierkante bartafels bij Furnea

(10 artikelen)

Vierkante bartafels bij Furnea | Zoek het ook hogerop!

Vierkante bartafels: voor een gezellige en knusse bar in huis!

De dag rustig opstarten met een krantje en een sterke kop koffie. Goede gesprekken tijdens de borrel. Genieten van een heerlijk diner. Aan een vierkante bartafel kun je prima alleen zitten of juist gezellig met vrienden en familie samenkomen. Net even wat stijlvoller en origineler dan een normale eettafel. Bartafels winnen dan ook elk jaar weer aan populariteit. Vierkante bartafels hebben als voordeel dat je lekker knus bij elkaar zit. Iedereen neemt namelijk plaats aan het hoofd van de tafel. Combineer de bartafel met een set comfortabele barkrukken of gebruik als statafel!

Moderne witte hoogglans bartafel of landelijke houten vierkante bartafel?

Vierkante bartafels, daar hebben we er bij Furnea genoeg van in ons aanbod. Een mooie witte hoogglans bartafel waar je gezellig rondom kunt gaan staan of zitten bijvoorbeeld. Of ga voor een klassieke look met een bistro tafel met sierlijke tafelpoot. Zonder krukken perfect als statafel en met barkrukken ideaal als eettafel. Misschien past een massief houten vierkante bartafel met verweerde look perfect in jouw interieur? Niet alleen in een woonomgeving is een bartafel erg leuk, maar zo’n hoge tafel past ook uitstekend in een horecagelegenheid.

Tip: Een vierkante hoge tafel kun je ook prima als sidetable neerzetten. Bijvoorbeeld in de hal met een mooie plant of kaarsenplateau. Of in de badkamer om plaats te bieden aan jouw toiletspullen.  

Vierkante bartafels van diverse meubelmerken

Stevig, functioneel, uniek en met een onweerstaanbare uitstraling.  Dat zijn kenmerken die wij graag terugzien in de vierkante bartafels die wij verkopen. En gelukkig hebben we diverse meubelleveranciers gevonden die er precies dezelfde mening op nahouden. Bij Sky Style kunnen ze bijvoorbeeld heel goed vierkante bartafels ontwerpen. Elke vierkante hoge tafel is prachtig om te zien en met veel zorg ontworpen en in elkaar gezet. Priya kan er ook wat van. Bij dit meubelmerk kun je bijvoorbeeld terecht voor een vierkante hoge eettafel met vintage look. Tenzo kiest weer voor modern en minimalistisch. En zo zijn er nog veel meer meubelmerken met een fraaie collectie hoge tafels!

Hoge vierkante bartafel kopen bij Furnea

Wil je een hoge vierkante bartafel kopen? Dan kun je uitstekend terecht bij Furnea. We hebben een ruim aanbod vierkante bartafels met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bezorging is gratis en retourneren mag kosteloos binnen 100 dagen. Je kunt het hele bedrag in een keer afrekenen, maar het is ook mogelijk om jouw nieuwe meubel rentevrij gespreid te betalen. Vragen over een vierkante hoge eettafel uit ons aanbod? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Furnea is er voor jou. Voor, tijdens en na jouw bestelling. Maak jij jezelf helemaal happy de peppy en super trots met een blikvanger uit onze collectie vierkante bartafels?