Richmond Interiors Luxor Serie | Robuuste blikvangers voor in je hele woning

(12 artikelen)

Luxor serie: Robuuste blikvangers voor in je hele woning

De Luxor serie van Richmond Interiors bevat bijzondere meubels voor in je slaapkamer, woonkamer en eetkamer. Met deze fraaie collectie kun je dus vrijwel je hele woning laten stralen. Ben jij je interieur beu en heb je nood aan iets nieuws? Dan is het interessant om de Luxor meubels te bekijken. Zeker als je op zoek bent naar opvallende blikvangers. Ze zijn nu allemaal verkrijgbaar bij Furnea!

Stoere ribbels gemixt met elegant metaal

De Luxor meubels hebben een stoere en luxueuze uitstraling. Dit hebben ze te danken aan de ribbels waarvan ze voorzien zijn. De meubels zijn ook gemaakt van prachtige en duurzame materialen, waaronder gefineerd eikenhout en massief hout. De metalen details geven ze een extra elegante look. Omdat de Luxor meubels zo bijzonder zijn, kun je ze gebruiken als eyecatchers in je interieur.

En dit voor een lange tijd, want hun levensduur is uitstekend. Wil je ze onderhouden? Dan vind je daarvoor de ideale producten terug in onze webshop: de Matt Polish Wood Care Kit en Cleaner. Een complete kit voor het onderhoud en de reiniging van deze houten meubels!

Soft-close lades en deuren voor een langere levensduur

De meubels uit de Luxor collectie gaan zelfs nog langer mee dankzij het soft-close systeem waarvan ze voorzien zijn. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat lades en kasten zachtjes gesloten kunnen worden. Kasten toeslaan is dus niet meer mogelijk. Daardoor vermijd je schade en verleng je de levensduur. Bovendien zorgt het soft-close systeem ervoor dat er meer rust heerst in huis. En dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Sfeer in iedere ruimte

Vaak zijn collecties beperkt tot één ruimte. Maar de Luxor serie bevat een sfeervol nachtkastje voor in je slaapkamer, een stoere eettafel voor in je eetkamer en een dressoir, een salontafel, een tv-meubel en een opbergkast voor in je woonkamer. Zo trek je de stijl door in je hele woning en geniet je overal evenveel van je interieur.

Wat ook heel leuk is: er zijn verschillende soorten eettafels om uit te kiezen. Daardoor vind je zeker het ideale model voor in jouw eetkamer. De tafels verschillen in vormgeving en kleuren, maar passen toch allemaal erg goed bij de rest van de Luxor meubels.

Luxueuze meubels kopen bij Furnea

Ben je helemaal dol op de prachtige Luxor meubels? Dan vind je het vast fijn om te weten dat ze allemaal verkrijgbaar zijn bij Furnea. Twijfel je nog tussen deze en andere meubels? Probeer ze dan gerust uit. Je krijgt daar maar liefst 100 dagen de tijd voor. Binnen deze periode mag je ze terugsturen.

Dankzij Furnea geniet je ook zorgeloos van je meubels, want wij bieden je 5 jaar gegarandeerde garantie. Daarnaast is ons aanbod erg uitgebreid. Als je dus meubels zoekt om ze mee te combineren, vind je ze zeker bij ons terug. Weet je niet wat kiezen? Dan helpen we je graag!