Benvenuto Design Frame Serie | Furnea

(27 artikelen)

Benvenuto Design Frame Serie: Elegantie ontmoet Duurzaamheid

De Benvenuto Design Frame serie, een pionier op het gebied van trendy en duurzaam meubeldesign, staat klaar om een vleugje klasse en stijl toe te voegen aan uw interieur. Van de kenmerkende minimalistische en greeploze uitstraling tot het artistieke gebruik van hoogwaardige materialen, deze meubelserie is het perfecte huwelijk van vorm en functie. Laten we dieper duiken in wat deze serie zo speciaal maakt.

Onberispelijke Materiaalkeuze

Deze meubelserie valt onmiddellijk op door het gebruik van melamine gecoate meubelplaat, wat een symbool van duurzaamheid en stijl is. De aantrekkelijke combinatie van Mercure eiken afwerking voor de bovenpanelen en details tussen de deuren, gecombineerd met de subtiele bronskleurige en Kadiz eiken accenten voor de hoogglans witte variant, creëert een esthetisch aangename en toch minimalistische uitstraling die elk interieur kan accentueren.

Extra Kenmerken die Impressioneren

Het is in de extra's waar de Benvenuto Design Frame serie echt schittert. De bronsuitvoering, afgewerkt met melamine, geeft een natuurlijk en rustiek gevoel, terwijl de hoogglans variant, gelakt tot een glanzende afwerking, een modernere en verfijnde look aan je ruimte geeft. Deze opties maken het mogelijk om een stijl te kiezen die echt resonant is met je persoonlijke esthetiek.

Naadloze Combinaties

Wij adviseren hartelijk om meubelstukken uit deze serie samen te voegen, waardoor een harmonieuze en gestroomlijnde look ontstaat. Het consistent houden van het designthema door verschillende meubelstukken uit dezelfde serie te combineren, creëert een visuele symmetrie en een aangename flow in de ruimte. Deze serie omvat schoenenkasten in diverse formaten, een spiegel, een halkast, en een kapstokpaneel. Deze kunnen naadloos geïntegreerd worden met items uit onze Infinity 2.0 serie, die beschikbaar zijn in bijpassende kleuren en/of afwerkingen.

Onderhoud met Gemak

Het onderhouden van uw nieuwe meubels is gelukkig geen moeilijke opgave. De gebruikte materialen zijn speciaal gekozen om het schoonmaken en onderhouden te vergemakkelijken. Een zachte doek en mild schoonmaakmiddel zijn voldoende om uw meubels er als nieuw uit te laten zien. Regelmatig afstoffen en vermijden van schurende materialen zal de levensduur van uw meubels verlengen.

Een Stap Voorwaarts voor het Milieu

Het kiezen voor de Benvenuto Design Frame serie is niet alleen een stap voorwaarts in design, maar ook in milieubewustzijn. Alle meubels in deze serie zijn duurzaam verpakt, wat betekent dat u automatisch bijdraagt aan het beschermen van onze planeet.