Bankstellen bij Furnea

(700 artikelen)

Bankstellen bij Furnea

De rollen van een bankstel

Een bankstel kies je niet alleen op basis van de looks. Natuurlijk moet je hem mooi vinden! Maar, de praktische kant is misschien wel net zo belangrijk. Een bankstel vervult namelijk meerdere rollen. Je wilt erop kunnen zitten, alleen of met je familie en vrienden. Je wilt erop kunnen liggen, om een dutje te doen of gewoon lekker een lui een filmpje te kijken. Daarnaast zorgt een goed bankstel voor een fijne harmonie in huis. Oftewel: je banken en je meubels moeten elkaar versterken. Ben je iemand die op slag verliefd kan worden op een bankstel of wil je toch even rondsnuffelen en vergelijken? Het maakt niet uit. Bij Furnea word je verrast door een uiteenlopende collectie. Neem je tijd om het perfecte model uit te kiezen of bestel direct online.

Belangrijk: de maat van je bankstel

De maat van je bankstel is één van de eerste keuzes die je moet maken. Met de maten bedoelen we niet alleen de omvang, maar ook de zithoogte en zitdiepte. Met een te kleine of een te grote bank sla je de plank namelijk volledig mis. Daarnaast moet je nieuwe bank matchen met het formaat van je salontafel en tv-meubel. Meten is weten! Ga daarom eerst aan de slag met je rolmaat. De maat van je bankstel hangt niet alleen af van de ruimte maar ook van jou als persoon. Ben je wat langer? Dan zal de zitdiepte een belangrijke rol spelen. Ben je wat kleiner? Dan moet je bankstel niet te hoog zijn. Je merkt dat er nog heel wat komt kijken bij de aankoop van een nieuw bankstel. Kom je er niet uit? Vraag dan gratis advies aan één van onze interieurspecialisten. 

Bankstellen

Kies voor onze populaire meubelmerken

Furnea werkt samen met diverse populaire meubelmerken. Ieder merk heeft een eigen specialiteit en een eigen stijl. Daarom is ieder bankstel van Furnea een bijzonder meubelstuk. Een merk dat we graag willen uitlichten is het meubelmerk Richmond Interiors. Dit luxe meubelmerk staat bekend om de chique ontwerpen en stoffen. De velours bank is dan ook een standaard onderdeel van de collectie. Maar, ook de klassieke leren bank vind je terug in uiteenlopende kleuren en maten. Natuurlijk bestaat de collectie bankstellen uit verschillende modellen. Een 2 zits bank, 3 zits bank, 4 zits bank, een u bank of juist een hoekbank? Bij ons vind je ze allemaal!

Bankstel kopen bij Furnea

Bankstellen zijn er dus in vele maten, kleuren en soorten. Maar geen paniek! Bij Furnea kun je nooit een verkeerde keuze maken. Heb je toch een model besteld die qua kleur niet helemaal matcht? Dan kun je hem binnen 100 dagen gratis retour sturen. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij echt trots bent op je nieuwe bankstel. Daarnaast bieden we met trots het rentevrij gespreid betalen aan. Een bankstel kopen is namelijk een grote uitgave. Vind het fijn om jouw nieuwe aankoop in drie delen te betalen? Dat kan! En je betaald er niets extra’s voor.

Tip: bekijk ook onze 2 zits hoekbank & 3 zits hoekbank