Bex Liggende Wandmeubels samenstellen bij Furnea

(26 artikelen)

Benvenuto Design Bex Liggende Wandmeubels

Maak je tv-wandmeubel of hal wandmeubel compleet met dit liggende wandmeubelelement. Zo krijg je een praktisch meubel dat volledig bij je past. Nooit zul je nog plaats tekortkomen voor al je spullen, want jij bepaalt zelf hoeveel elementen je toevoegt. Ook heb je keuze uit verschillende afwerkingen en kleuren. Je ontdekt hier alle opties!

Halmeubel of tv-meubel?

Met alle elementen uit de Bex-collectie, waaronder de liggende wanmeubelelementen, kun je zowel tv-wandmeubels als halmeubels laten samenstellen. Aan jou dus de keuze of je je hal of woonkamer wilt opfleuren. En je bepaalt ook zelf welke kleuren en afwerkingen je gebruikt voor het creëren van het meubel.

Als je dat wenst, kun je natuurlijk ook een apart halmeubel en tv-meubel samenstellen. Hulp nodig? Dan kun je om raad vragen aan onze interieurspecialisten. Zij helpen je graag met het creëren van je droomwandkast!

Kwalitatieve elementen voor een duurzame blikvanger

De liggende wandmeubelelementen bestaan in meerdere kleuren. Zo kun je kiezen voor een betonlook, lichthouten, grijs, donkerhouten element en meer. Je hoeft natuurlijk niet ieder element in dezelfde kleur te kopen. Je kunt ze ook met elkaar combineren voor een speciaal effect. Dat bepaal jij helemaal zelf!

Maar welke keuze je ook maakt, je geniet altijd van topkwaliteit. De elementen zijn namelijk vervaardigd van kwalitatief meubelplaathout en afgewerkt met melamine of hoogglans. Als je een meubel samenstelt met dit element heb je dus een duurzame blikvanger in huis.

Stel je halmeubel eenvoudig samen bij Furnea

Het is superfijn om een wandmeubel op maat te kunnen maken. Want vaak vind je wel een mooi meubel, maar is het te klein of groot. Dat is geen probleem als je ervoor kiest om een Bex tv-wandmeubel of halmeubel samen te stellen.

Jij bepaalt namelijk zelf hoe groot het meubel wordt door het aantal elementen te kiezen. En bij Furnea kun je ook altijd rekenen op hulp en advies. Bovendien hebben wij een showroom in Schiedam. Daar kunnen wij je nog beter helpen.

Liggende wandmeubels | Furnea

Kies voor een of meerdere liggende wandmeubels voor het samenstellen van je Bex halmeubel of tv-wandkast en creëer meer plaats. Verkrijgbaar bij Furnea!