Germania

(578 artikelen)

Germania voor vanzelfsprekende Duitse kwaliteit

Het in Duitsland gevestigde meubelmerk Germania levert Duitse kwaliteit design. Dat klinkt logisch en dat is het ook. En dat betekent dus een gegarandeerd lange levensduur van je meubels, die je in iedere ruimte van je huis kwijt kunt. Unieke meubels, die meubels van Germania, en echte blikvangers ook. Al ruim 50 jaar weten ze iedere keer te verrassen met slanke, stijlvolle kwaliteitsmeubels. Dus een beetje ervaring hebben ze wel als het om kwaliteit en service gaat, En daarom passen de meubels van Germania ook zo goed bij Furnea.nl. Want onze klanten hebben recht op service en kwaliteit.

Germania geeft je een warm welkom

Of je nu op zoek bent naar een hal combinatie, een kapstok of een Germania schoenenkast: Germania heeft het. Vooral op het gebied van schoenenkasten hebben de Duitsers een naam hoog te houden. Maar kijk ook eens in de collectie werkkamer meubels. Daar vind je vast het computermeubel of het ladeblok dat je kantoor compleet maakt. Door te kiezen voor de meubels van Germania geef je een statement af. Een stijlvol design statement, wel te verstaan. Bij jou in huis voel jij je thuis en voelen je gasten zich welkom. En dat ligt natuurlijk aan jou, maar de meubels van Germania helpen daar zeker aan mee.

Meubels van Germania met korting

Die geweldige inkopers van ons hebben ervoor gezorgd dat de voorraad Germania meubels op peil is. Dus ga je online bestellen, dan kun je er zeker van zijn dat je meubels binnen no time verzekerd worden verzonden. En je koopt Germania design meubels natuurlijk altijd met korting. Dat is een van onze speerpunten. In de bevestigingsmail die je van ons krijgt vind je een Track en Trace, Daarmee kun je de bestelling van je Germania meubels op de voet volgen. Tot de meubels bij je op de stoep staan. Uitpakken maar!