Blax Serie | Een grafische droom

(12 artikelen)

Blax Serie | Een grafische droom

Durf op te vallen!

Voor de Blax Serie moet je lef hebben! Want deze serie woonkamer meubels is zeker niet eenvoudig of standaard. De complete woonkamer valt op door de moderne vormen, de mooie materialen en de grafische patronen. Een unieke serie meubels voor je woonkamer! De Blax Serie is heel uitgebreidt waardoor je jouw woonkamer van top tot teen inricht. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor één model als eyecatcher in de ruimte. Hier vind je alle meubels uit deze bijzondere serie online. Maak je keuze en bestel jouw nieuwe, unieke woonkamer inrichting!

Unieke zwarte meubels

Zeg je zwarte meubels, dan zeg je de Blax Serie. Zwart speelt namelijk de hoofdrol bij deze bijzondere serie. De woonkamer meubels zijn gemaakt van massief eikenhout met een zwarte afwerking. De poten van de kasten en tafels zijn gemaakt van zwart metaal. En dan de grafische patronen. De industriële meubels uit de Blax Serie zijn voorzien van grafische 3D-patronen van kubussen. Dit zorgt voor die unieke uitstraling! Zwarte meubels laten andere kleuren in je interieur heel mooi tot hun recht komen en zijn perfect om spannende combinatie te maken. Leef uit met deze serie meubels!   

Blax Serie kopen bij Furnea

De Blax Serie is ontworpen door het luxe meubelmerk Richmond Interiors. Met deze serie woonkamer meubels heb je de keuze uit een opbergkast, ladekast, dressoir, bureau en verschillende maten tafels. Zelfs een ronde en een ovale eettafel horen tot de mogelijkheid! Alle modellen zijn hier online te bestellen. Natuurlijk bieden we bij Furnea gratis bezorging & retour aan. Bestel je jouw nieuwe meubels dus online bij Furnea? Dan kies je voor service en gemak. Met de Blax Serie heb je een woonkamer inrichting waar je echt trots op kunt zijn!