Hygge Interiors Nola | de meest charmante blikvangers voor in je woonkamer

Nola-serie: de meest charmante blikvangers voor in je woonkamer

De mooie Nola-serie is ideaal als jij warmte aan je interieur wilt toevoegen. De eikenhouten uitstraling maakt de meubels namelijk uiterst charmant. Dit nieuwtje van Hygge Interiors moet je dus zeker gezien hebben als je het gevoel hebt dat er sfeer ontbreekt in je woning. Ook als je van kwaliteit houdt, zijn ze het ontdekken waard, want ze zijn erg duurzaam. Bekijk de Nola-serie nu in onze webwinkel. Dat zal jij je niet beklagen!

Laat je eindeloos charmeren 

De Nola meubels zijn speciaal gemaakt om je te charmeren. Ze weten echt iedereen in te palmen met hun eikenhouten uitstraling. Als je warmte in je interieur wilt, hoef je zeker niet te twijfelen. En er is nog een groot voordeel: doordat ze gemaakt zijn van gefineerd meubelplaathout zijn ze betaalbaar maar toch duurzaam. 

Wil je de levensduur van de Nola meubels graag nog verlengen? Dan raadt Furnea je aan om ze te onderhouden met de Woodclean Reiniger. Met dit product zorg je ervoor dat je meubels er weer als nieuw uitzien. Vlekken verwijderen wordt nu ook erg eenvoudig. Bestel je de reiniger meteen bij? Dan krijg je ook nog eens een extra korting!

Verkrijgbaar in diverse kleuren 

Een ander groot voordeel van de Nola meubelen is dat ze verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Daarom zijn ze een goede keuze voor vrijwel iedereen. Zo zijn de lichte eikenhoutenmeubels ideaal voor in een landelijk mid-century interieur en maken de zwarte meubels een modern interieur blij. 

De gerookt eikenhouten meubels kan je dan weer gebruiken in een industrieel interieur. De juiste keuze hangt uiteraard ook af van de rest van je meubels en van wat je zelf mooi vindt. Wil je weten hoe je ze het best combineert? Vraag dan gerust raad aan onze interieurexperts. Zo hoef je niet te blijven twijfelen!

Zorg voor een onevenaarbare sfeer 

De Nola serie is erg uitgebreid. Je vindt er namelijk niet alleen een opbergkast, maar ook een salontafel, bijzettafel, dressoir, eettafel en een tv-meubel in hetzelfde design. Dat heeft als groot voordeel dat alle meubels mooi bij elkaar passen en je zo voor een nog betere sfeer in huis kan zorgen. 

Je hoeft je daardoor ook geen zorgen te maken over hoe je ze het best combineert. Je kan gewoon kiezen voor alle meubels uit de collectie. Wil je ze toch combineren? Dan is dat door hun strakke look zeker mogelijk.

Meubels monteren? Laat het over aan onze vakmannen

Wil je de mooie Nola meubels kopen? Dan maak je je misschien zorgen over hoe je ze in elkaar steekt. Dat is bij Furnea helemaal niet nodig, omdat wij een montageservice hebben. Alle meubels kunnen dus voor jou gemonteerd worden. Zo bespaar je jezelf niet alleen een hele hoop frustraties, maar ook heel wat tijd. 

Elegante meubels kopen bij Furnea 

Als je elegante meubels wilt kopen, is Furnea de plek bij uitstek. In onze webwinkel vind je namelijk niet alleen de Nola meubels, maar ook andere prachtige meubels met een elegante uitstraling. Je kan ze mooi met elkaar combineren. Naast de grote keuzemogelijkheden, geniet je bij Furnea bovendien van gratis bezorging en 100 dagen bedenktijd.

Als je denkt dat dit alles is, ben je verkeerd. Furnea geeft je namelijk ook nog 5 jaar gegarandeerde garantie. Doordat wij een showroom hebben, kan je de meeste meubels bovendien eerst in het echt bewonderen voordat je ze koopt. Zoals je ziet is winkelen bij Furnea extra leuk!