Alles georganiseerd met een lectuurbak

(11 artikelen)

Waar laat je de krant? Of jouw favoriete tijdschrift of vakblad? De tijdschriften van je kinderen, of het blad met die fijne recepten? Belanden die bij jou vaak op een stapel op een tafel of zelfs op de grond? Tja, dan is er eigenlijk maar één goede oplossing: een design lectuurbak! En misschien gebruik je die al lang, maar ben je toe aan een nieuwe. Want ook op een lectuurbak kun je op den duur uitgekeken raken. En de keuze bij Furnea is ook wel erg verleidelijk. Een lectuurbak die gelijk gecombineerd is met een tafel of andere woonaccessoires is erg handig en wat zijn ze mooi!

Een lectuurbak voor jouw woonkamer

Iedere lectuurbak in onze collectie is stijlvol en van mooi design. Mogen jouw tijdschriften of boeken gezien worden? Dan kies je voor een transparante lectuurbak. Hou je van stoere RVS accessoires dan vind je de RVS lectuurbak van jouw dromen. Stoer en stevig en super praktisch. En je combineert heerlijk met andere woonaccessoires zoals bijvoorbeeld die handige opbergdozen, maar ook met een etagère of een zitzak kun je een heerlijk hoek creëren waarin je wegduikt met een tijdschrift.

Bestel je lectuurbak online bij Furnea

Heb je een lectuurbak gekozen? Dan is het nog maar heel even en je hebt geen gedoe meer met stapels tijdschriften die in de weg liggen en een rommelige uitstraling geven. Als je lekker even wilt gaan zitten weet jij precies waar je tijdschrift te vinden is. Met de Track en Trace uit onze bevestigingsmail weet je wanneer de bezorger bij jou voor de deur staat met jouw lectuurbak, lantaarn of etagere. En op een lectuurbak krijg je altijd korting, dankzij onze slimme inkopers. En bevalt hij niet? Dan heb je veertien dagen de tijd om hem te retourneren. Zo doen we dat, want zo zouden we het zelf ook graag hebben. Ook al is de lectuurbak goedkoop