Marmeren bijzettafels bij Furnea

(12 artikelen)

Marmeren bijzettafels bij Furnea | Echt een lust voor het oog!

Marmeren tafel: luxe en glamour

Waarom zou je genoegen nemen met een saai tafeltje, als je ook kunt kiezen voor een luxe bijzettafel met marmeren blad? Super mooi en ideaal om wat glamour toe te voegen aan jouw interieur. Maak het helemaal stijlvol met meerdere marmeren bijzettafels. Op het tafelblad is ruimte voor allerlei woonaccessoires of spulletjes. Maak bijvoorbeeld compleet met een fraaie groene plant, een prachtig beeld, een sfeervol kaarsenplateau of een vrolijke gekleurde bos bloemen. Of zet naast de bank om jouw kop koffie op te zetten en de afstandsbediening op te leggen. Een marmeren tafel past in diverse interieurstijlen, van klassiek tot industrieel.

De collectie marmeren bijzettafeltjes van Furnea

Bij Furnea verkopen we verschillende marmeren bijzettafels. Wat denk je van een prachtige metalen bijzettafel in de kleur goud met een tafelblad van zwart marmer? Of ga je liever voor een bijzettafel in de kleur zilver met een tafelblad van wit marmer? Je kunt kiezen voor een rond marmeren tafeltje of een vierkante marmeren bijzettafel. Ook is er keuze uit een enkel tafeltje of een set van twee marmeren bijzettafels. Wist je trouwens dat je meerdere bijzettafeltjes ook kunt neerzetten als salontafel? Origineel, stijlvol en praktisch.

Tip: Naast marmeren bijzettafels verkopen we ook andere meubels en woonaccessoires van marmer. Wat denk je van een mooie eettafel of een schitterende klok van marmer?

Marmeren bijzettafels van Richmond Interiors

Bijzonder, soepel, aantrekkelijk, benaderbaar en trots. Dat zijn de kernwaarden van Furnea. We werken alleen samen met meubelmerken die onze kernwaarden delen. En als het gaat om marmeren bijzettafels, dan is Richmond Interiors een van onze favorieten. Het Nederlandse familiebedrijf heeft al bijna 40 jaar ervaring in de meubelwereld. De creaties van Richmond Interiors worden inmiddels in meer dan 50 landen verkocht. Elke bijzettafel van marmer straalt sfeer en luxe uit. Bovendien zijn alle tafeltjes zeer stevig, praktisch en verrassend betaalbaar. Design hoeft namelijk echt niet onbetaalbaar te zijn.

Marmeren tafeltje kopen bij Furnea

Maak ook een keuze uit onze collectie marmeren bijzettafels. Waarom? We hebben een mooi aanbod om uit te kiezen. Je haalt bovendien een uniek meubel in huis om jaren van te genieten. Furnea beschikt over diverse keurmerken en een certificaat Thuiswinkel Waarborg. Dit betekent dat je bij ons veilig en verantwoord online shopt. Betalen kan vooraf of achteraf. Ook rentevrij gespreid betalen behoort tot de mogelijkheden. Per mail ontvang je van ons een Track en Trace code. Zo weet je precies wanneer onze bezorgers op de stoep staan met jouw nieuwe marmeren bijzettafeltje. Trakteer jouw interieur ook op een van de eyecatchers uit onze collectie marmeren bijzettafels!