Fremont Serie | Maak indruk met hout!

(7 artikelen)

Fremont Serie | Maak indruk met hout!

Kom gezellig binnen...

Maak kennis met de Fremont Serie. Een serie halmeubelen die niet alleen zorgt voor heel veel warmte en sfeer in je hal. Maar ook super veel opbergruimte biedt. Een opgeruimde hal is namelijk een heel fijne binnenkomer! De complete halmeubelset is zeer uitgebreidt. Van een onmisbare schoenenkast tot een praktische kapstok, de Fremont Serie heeft het! Heb je een grote of juist een kleine hal? Geen probleem! Met de Fremont Serie stel je zelf je hal inrichting samen. Alle modellen uit deze serie staan hier online. Zo is het een stuk gemakkelijker om te kiezen. Shop de meubels uit de Fremont Serie hier online en verzeker jezelf van een warm en fijn welkom!

Wat maakt de Fremont Serie speciaal?

De Fremont Serie behoort tot de favoriete series op het gebied van halmeubelen. En dat is niet alleen vanwege het uitgebreide programma. De complete halmeubelset is ook zeer kwalitatief en gemakkelijk in gebruik. Laten we beginnen bij de afwerking. De Fremont Serie is afgewerkt met een melamine coating. Dankzij deze coating hebben de meubels een kras- en slijtvast oppervlak. Jouw nieuwe hal inrichting blijft dus heel lang mooi. Daarnaast zijn de meubels voorzien van ABS randen die tevens een beschermende functie hebben. De planken in de kasten zijn op verschillende hoogtes te monteren zodat je zelf de indeling kunt bepalen. Kortom: de Fremont Serie is uitgebreidt, kwalitatief en praktisch!

Houten halmeubelen

Hout, hout en nog meer hout. Wij zijn er gek op! Hout is een veelzijdig materiaal dat zorgt voor warmte en sfeer, maar ook heel gemakkelijk te combineren is. En daarom staat de Fremont Serie hoog op het favorietenlijstje. De halmeubelen zijn namelijk afgewerkt in een prachtige Navarra eiken look. De afwerking van deze complete halmeubelset wordt gekenmerkt door robuuste nerven en noesten. Hierdoor heeft de Fremont Serie een stoere look. De kasten zoals de halbank hebben zwart metalen handgrepen. Dit versterkt die stoere look. En de spiegel maakt jouw hal inrichting natuurlijk helemaal compleet. Leef je uit met de Fremont Serie en tover jouw hal om in een oase van rust, warmte en sfeer.

Fremont Serie kopen bij Furnea

Het meubelmerk Germania heeft deze fantastische complete halmeubelset ontwerpen. De Fremont Serie is in Duitsland geproduceerd. Je kunt dus rekenen op echt Duits vakmanschap! Alle halmeubelen kun je eenvoudig en veilig hier online bestellen. De Fremont Serie bestaat uit een schoenenkast, halkast, halbank en een spiegel. Of kies voor een samengestelde halmeubelset. Met een set ben je direct klaar! Wil je direct jouw hele hal inrichting bestellen maar is je budget niet toereikend? Dan kun je bij Furnea rentevrij gespreid betalen. Je betaald jouw nieuwe meubels dan in drie termijnen zonder extra kosten! Hoe makkelijk wil je het hebben? Bestel de Fremont Serie veilig en gemakkelijk hier online bij Furnea!