Gustav bankstel | Ontworpen door Steven Schilte

(17 artikelen)

Ontdek de veelzijdige Gustav Bank van Sits

Bij het kiezen van een bank draait alles om personalisatie. De Gustav bank van Sits maakt die keuze extra interessant met een breed scala aan stofuitvoeringen. Ga je voor synthetische materialen, leer, of geef je de voorkeur aan natuurlijke stoffen? De keuze is helemaal aan jou.

Stoffen: Gefixeerd of Losse Covers

Of je nu kiest voor gefixeerde stoffen of losse covers, bij de Gustav bank kan het allebei. Voel je vrij om je eigen comfortstijl te creëren en te veranderen wanneer je maar wilt.

Comfort in Twee Versies: Standaard en Luxe

De Gustav bank komt in twee comfortopties: standaard, met kwalitatief polyurethaan schuim, en luxe comfort, waarbij het schuim wordt aangevuld met siliconen ballen voor een extra zachte zitervaring.

Het Genie Achter de Gustav: Steven Schilte

De Gustav is ontworpen door niemand minder dan de bekende designer Steven Schilte. Zijn designs zijn een blend van functionaliteit en esthetiek, en met de Gustav bank heeft hij weer een meesterwerk gecreëerd dat in elke woonkamer tot zijn recht komt.

Verschillende Opstellingen en Maten

De Gustav bank is verkrijgbaar als 3- en 4-zitter, compleet met een bijbehorende voetstoel. Maar daar houdt het niet op. Je kunt ook kiezen voor een hoekbank, een bank met chaiselongue, of losse elementen om je eigen opstelling te creëren.

iProteqt: Kies voor Duurzaamheid

Wil je jouw Gustav bank extra beschermen? Overweeg dan de iProteqt service van 5 jaar. Dit verlengt niet alleen de levensduur van je bank, maar zorgt ook voor een duurzaam gebruik. Een investering die de moeite waard is!

Exclusief verkrijgbaar bij Furnea

Als het om designmeubels gaat, is Furnea de plek waar je moet zijn. Bij Furnea bieden we niet alleen de Gustav aan, maar ook een uitgebreid assortiment aan andere Sits-producten. En laten we de USP's van Furnea niet vergeten: uitstekende klantenservice, snelle levering, en topkwaliteit meubels.

Kies voor de Beste Stoffen

Bij Furnea bieden we de beste mogelijke stoffen om bij deze bank te bestellen. Mocht je meer stofkeuzes willen verkennen, dan kun je ons altijd mailen. We beperken de stofkeuzes per bank om het keuzeproces voor jou makkelijker te maken.

Duurzaam en Milieuvriendelijk Shoppen

We zijn toegewijd aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Bij de productie van de Gustav bank worden uitsluitend milieuvriendelijke materialen gebruikt, zodat je met een gerust hart kunt winkelen.