Meubelmontagedienst

Wij nemen de klus uit handen

Meubel gekocht maar geen tijd om te monteren of ben je niet zo handig? Furnea heeft een professionele meubelmontagedienst met echte vakmensen die weten wat ze moeten doen. Dit is dus pas service!

Wil je jouw meubels door onze vakmensen laten monteren? Bij veel producten kun je tijdens het bestellen al direct kiezen voor onze montageservice. Je meubels worden dan gemonteerd geleverd of bij jou thuis gemonteerd. Montage aan huis is afhankelijk van het type product. Je ziet ook direct wat de extra kosten en de extra levertijd zijn. De extra levertijd hebben wij nodig om jouw meubels te monteren. Geen verrassingen en gedoe achteraf! 

Kun je tijdens het bestellen niet kiezen voor de montageservice en wil je er toch graag gebruik van maken? Of ben je benieuwd wat de kosten zullen zijn? Stuur dan een e-mail naar [email protected] voor een vrijblijvende offerte. 

De kosten van onze meubelmontagedienst zijn inclusief*:

  • De uren die onze monteurs nodig hebben om jouw meubel te monteren, vooraf of bij je thuis.
  • Voorrijkosten omdat we jouw bestelling met onze eigen Furnea bus komen bezorgen.
  • Bij grote meubels krijg je 2 leuke bezorgers/monteurs aan huis die jouw bestelling bezorgen en monteren. Montage aan huis is afhankelijk van het type meubel.
  • Jij mag kiezen in welke ruimte wij het meubel neerzetten. Houdt wel rekening met de voorwaarden voor levering van gemonteerde meubels.
  • Het opruimen en meenemen van verpakkings- en leveringsmateriaal.

Bestel je een product inclusief montage? Dan kun je bij Verzendmethode kiezen voor de gratis Basic bezorging. De andere bezorgopties zitten namelijk al bij de montageprijs inbegrepen.

Kies je tijdens het bestellen voor onze meubelmontagedienst? Dan hoef je geen extra kosten voor bezorging te betalen. Dit zit namelijk al bij de prijs inbegrepen. Kies bij Verzendmethode dus voor de Basic bezorging.

Als je kiest voor onze meubelmontagedienst nemen onze monteurs contact met je op nadat het meubel binnen is. We maken dan samen een afspraak voor de bezorging en/of montage aan huis.

Voorwaarde voor levering van gemonteerde meubels

Houdt er rekening mee dat wij het meubel gemonteerd bij je afleveren. Zorg ervoor dat onze bezorgers gemakkelijk met het meubel je woning in kunnen. Haal spullen die in de weg staan of hangen weg. Denk aan meubels, kapstokken en lampen. Zorg ervoor dat je vloer netjes bedekt is met karton, een doek of plastic. Zo voorkom je beschadigingen. En nog belangrijker: meet de ingang van je deur en het trapgat van je huis/portiek zodat je zeker weet dat het meubel er doorheen past. Als het meubel niet past, kunnen onze bezorgers je bestelling helaas niet mee terugnemen. Voorkom dus problemen en extra kosten bij de levering en maak ‘t onze bezorgers gemakkelijk!

* Kosten van de meubelmontagedienst worden bij retournering niet teruggestort.