Bex Staand Wandmeubels samenstellen bij Furnea

(42 artikelen)

Benvenuto Design Bex Staande Wandmeubels

Bij Furnea vind je staande wandmeubel elementen van het topmerk Benvenuto Design. Met deze schoonheden kun jij de meest gezellige en stijlvolle woonkamer of hal creëren. En je kunt ze combineren met de overige elementen, zoals een liggend wandmeubelelement om een halmeubel of tv-wandmeubel op maat te maken. Ontdek de verschillende mogelijkheden en laat je interieur schitteren!

Verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren

Het Bex staand wandmeubel element is verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren. Misschien vind jij een modern naturel wandmeubel voor in je landelijke woonkamer wel leuk? Of misschien verkies je juist de stoere betonkleur voor in je industriële woonkamer? Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Voor iedere woonstijl zijn er opties voldoende! Bovendien heb je de keuze uit verschillende afwerkingen (melamine en hoogglans). Je vindt dus zeker wat je zoekt.

Creëer een woonkamer of hal om lang van te genieten

Hoewel het wandmeubel in verschillende kleuren bestaat, hebben ze een ding gemeenschappelijk: ze zijn allemaal van de beste kwaliteit. De elementen zijn namelijk vervaardigd van meubelplaathout en afgewerkt met een laagje melamine voor een extra bescherming. Er zijn ook varianten die voorzien zijn van een hoogglanslaag.

Doordat de elementen van de beste materialen gemaakt zijn, zul je talloze jaren van je samengestelde wandmeubel genieten. Het element is daardoor ook makkelijk te onderhouden. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Tv-wandmeubel op maat maken bij Furnea

Bij Furnea vind je niet alleen de wandmeubelelementen, maar ook tal van andere elementen waarmee je een tv-meubel of halmeubel kunt samenstellen. Dat is handig, want zo creëer je een meubel dat perfect bij jou, je gezin en je interieur past.

Een wandmeubel op maat laten maken is ook simpel: je kiest je favoriete elementen en bestelt. Heb je nog hulp nodig met kiezen? Dan staan wij voor je klaar, zowel in de Furnea showroom in Schiedam als online! Ook kun je beroep doen op onze montageservice voor het samenstellen van je meubel.

Bex wandmeubelelementen | Furnea

Wil jij een tv-wandmeubel of halmeubel op maat maken? Dan kun je dit met de Bex wandmeubelelementen. Ook de andere elementen voor erbij vind je bij Furnea!