Sits Jenny bankstel - zelf samenstellen bij Furnea

(46 artikelen)

Sits Jenny bankstel: zelf samenstellen

Het Jenny bankstel van Sits laat je hart sneller slaan, want het is ontzettend mooi en stijlvol vormgegeven. Dit dankzij topontwerper Ian Archer. Hij is steeds op de hoogte van de laatste nieuwe meubeltrends en paste deze dan ook toe bij het ontwerpen van de blikvanger. Naast schoonheid werd er rekening gehouden met duurzaamheid en comfort. Doordat het uit elementen bestaat, is het bankstel tevens volledig personaliseerbaar. Je kan het dus aanpassen naar wens om zo de ideale zitbank te creëren. Het lijkt allemaal misschien te mooi om waar te zijn, maar deze designzitbank op maat kan binnenkort de jouwe zijn. Is dit iets voor jou? Ontdek dan eerst meer over de aanpassingsmogelijkheden bij Furnea!

Met liefde ontworpen door Ian Archer

Ian Archer is het creatief brein achter het Jenny bankstel van Sits. Al sinds jonge leeftijd had deze topontwerper een grote passie voor design. In 1989 studeerde hij dan ook af met een specialisatie in meubeldesign. Hij heeft nadien zeker niet stilgezeten, want hij ontwierp meubels voor grote merken, waaronder John Lewis, Heals Laura Ashley, Harrods en Sits. Wij van Furnea zijn dus terecht trots dat wij een design zitbank van deze topontwerper mogen verkopen. En ook jij zal ongetwijfeld blij zijn met een Ian Archer zitbank in huis!

Een meubel waar het milieu blij van wordt

Het mooie Jenny bankstel maakt jou super happy, want het ziet er mooi uit, is comfy én duurzaam. Maar het designmeubel maakt ook het milieu heel erg blij, omdat het frame vervaardigd is van FSC gecertificeerd hout. Het hout is dus gewonnen uit duurzame bossen. Het Jenny bankstel is daardoor een zitmeubel waar je met een gerust hart van kan genieten. En dat is de dag van vandaag toch wel erg belangrijk!

Geniet eindeloos van de Jenny zitbank

Hoewel je zelf kan bepalen welke stof en poten er gebruikt worden voor je design zitbank op maat, hebben alle modellen een belangrijk ding gemeenschappelijk: ze zijn erg kwalitatief. De materialen waaruit je kan kiezen, waaronder massief eikenhout en hoogwaardige polyesterstof, hebben namelijk allemaal een uitstekende levensduur.

Heb jij kids en maak jij je toch zorgen over vlekjes of scheurtjes? Dan kan je nog altijd onze iProteqt All in House Service bijbestellen. Zo wordt je zitbank de aanstaande vijf jaar gratis gerepareerd en kan jij er zorgeloos van genieten!

Maak kennis met de mooiste modellen uit ons assortiment

Wil je de Jenny design zitbank kopen? Dan kan je er zelf een samenstellen die volledig afgestemd is op je noden. Maar je kan het jezelf ook makkelijk maken en kijken naar de reeds samengestelde Jenny zitbanken in ons assortment.

Deze zijn door onze meubelexperts uitgekozen op basis van de laatste meubeltrends en het gebruiksgemak. De kans is dus groot dat jouw perfecte zitbank erbij zit. En als dat dan toch niet zo is, kan je alsnog zelf een zitbank samenstellen!

Zelf een zitbank samenstellen is kinderspel

Zelf een zitbank samenstellen? Het klinkt alsof je er heel veel voor moet doen, maar het is écht kinderspel. Het is zelfs ontzettend leuk om te doen. Kies je favoriet zitbank model, je lievelingskleur en - stof, poten en extra's. Zo simpel is het!

Tweezitsbank, chaise longue of een ander zitbankmodel?

Als eerste stap dien je na te denken over welk model van zitbank je wilt. De beste keuze hangt af van de grootte van je gezin, je budget en hoeveel lig-/beweegruimte je wenst. Een tweezitsbank is bijvoorbeeld ideaal voor jou alleen of voor jou en je partner. Hetzelfde geldt voor een driezitsbank, maar dit zitbankmodel biedt wat meer ruimte.

Heb je een groot gezin? Dan kies je beter voor een u-bank, een hoekbank of een zitbank met een chaise longue gedeelte. Zo heeft elk gezinslid voldoende plaats! Natuurlijk kan je ook alleen van zo'n groot zitbankmodel genieten. Dat is vooral ideaal als je je beentjes wilt strekken.

Welke kleur en stof past bij je woonkamer?

Wanneer je het zitbankmodel hebt gekozen, mag je ook een kleurtje en stof selecteren. Er zijn op dat vlak eindeloze mogelijkheden. Uiteraard is het belangrijk om te kiezen voor een kleur en stof die je mooi vindt, maar kijk ook naar de rest van je interieur. Als je bijvoorbeeld allemaal natuurlijke kleurtjes hebt gebruikt, neem je je zitbank beter ook een een natuurlijke tint.

Nu de poten nog

Als laatste optie dien je te beslissen welke poten er onder je zitbank komen te staan. Ze zijn altijd van hout gemaakt, maar ze verschillen in plaatsing en model. Er is heel wat keuze, dus er is zeker voor ieder wat wils!

Ontdek meer mogelijkheden in onze showroom

Als jij je zitbank zelf wilt samenstellen, raden wij je aan om langs te komen in de Furnea showroom. Daar heb je namelijk de meeste aanpassingsmogelijkheden. Omdat er in de showroom ook steeds interieurexperts aanwezig zijn, kan jij je er bovendien altijd laten adviseren. Zo is het nog eenvoudiger om je perfecte zitbank samen te stellen!