SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie
Aloha Sale | Ontvang 10% korting op de gehele collectie!
Davidi Design, Floorify en Richmond Interiors zijn uitgesloten van de actie.

Dressoir wit

(78 artikelen)

Een dressoir is bovendien ook praktisch, want met dit meubelstuk voorkom je dat de woonkamer rommelig wordt.

De dressoirs bieden juist ruimte voor de spullen die je ergens anders moeilijk kwijt kunt. Je kunt je servies kwijt in een wit dressoir, maar je kunt het dressoir ook gebruiken om je boeken en tijdschriften te bewaren.

Veel van onze dressoirs bieden je voldoende ruimte om alle rondslingerende accessoires kwijt te kunnen. 

Het dressoir is een meubelstuk dat in de Middeleeuwen al bestond. In beginsel werd dit meubelstuk vooral door de rijken gebruikt. Tegenwoordig is het dressoir voor iedereen betaalbaar. Zeker als je voor de dressoirs van Furnea kiest. In ons assortiment vind je veel mooie en betaalbare dressoirs.

Waarom een wit dressoir aanschaffen?

Een wit dressoir is een meubelstuk dat niet snel zal misstaan. Veel wit kan een woning een ruime en luxueuze uitstraling geven. Deze kleur is terug te vinden in veel woningen met een modern interieur. Ook in de Scandinavische woonstijl vind je ontzettend veel wit terug.

Uiteraard is het ook een kwestie van smaak. Ben jij een liefhebber van een wit dressoir? Dan is er geen enkele reden om niet voor een dressoir in deze kleur te kiezen! In het assortiment van Furnea vind je verschillende dressoirs om uit te kiezen. 

Het witte dressoir heb je overigens in allerlei verschillende stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een wit dressoir met een landelijke uitstraling kiezen, maar ook voor een wit dressoir met een industriële look and feel.

Zowel industriële dressoirs als landelijke en grote dressoirs kun je in onze onlineshop bestellen. Er is dus altijd wel een dressoir te vinden dat goed op jouw wensen aansluit. 
Dressoir wit

Witte dressoirs in verschillende formaten

Dressoirs heb je in allerlei verschillende maten. Is je woonkamer kleiner en heb je dan ook graag een kleiner dressoir? Of heb je een ruime woonkamer en koop je het liefst een groot dressoir? Koop je liever een dressoir met hoge poten of ben je op zoek naar een lage variant? Je hebt ontzettend veel verschillende mogelijkheden.

In ons assortiment vind je verschillende dressoirs. Ook als je besloten hebt dat je voor een wit dressoir kiest, zijn er nog diverse opties. Of je nou een moderne woonkamer hebt of je woonkamer landelijk hebt ingericht, je vindt hier altijd een dressoir dat op jouw interieur aansluit. 

Standaard scherp geprijsd

Ben jij nog op zoek naar een scherp geprijsd wit dressoir? Dan zullen wij van Furnea je niet teleurstellen.

Onze dressoirs zijn standaard scherp geprijsd. De producten uit onze onlineshop vallen in de categorie design meubilair. Dit betekent dat er over het design van het meubilair is nagedacht. Bovendien merk je dit ook terug aan de kwaliteit. Met een dressoir van een meubelmerk als Benvenuto Design zit je altijd goed.

De prijs-kwaliteitverhouding van onze producten is dus uitstekend. Bovendien kun je bij ons ook zeker zijn van een uitstekende service.

De service van Furnea

Bij Furnea kun je dus zeker zijn van producten van zeer hoge kwaliteit. Wij verkopen immers alleen merken waar we zelf het volste vertrouwen in hebben. Als je een wit dressoir bij ons koopt, ben je bovendien zeker van de beste service.

Zo bieden wij je de mogelijkheid om het dressoir tot 100 dagen na aankoop te retourneren als jij je bedenkt. Omdat wij er zo zeker van zijn dat ons meubilair van hoge kwaliteit is, bieden we je tevens 5 jaar garantie op de meubelstukken. 

Advies nodig?

Ook als je graag advies krijgt, helpen de specialisten van Furnea je graag. Meubels zijn onze passie en we denken graag met je mee. Twijfel je of een bepaald meubelstuk wel of onvoldoende aansluit op je woning en bijbehorende uitstraling?

Uiteraard is dit een kwestie van smaak, maar wij kunnen je wel adviseren zodat de uniforme uitstraling van je woning bijvoorbeeld niet verloren gaat. Ook indien je vragen hebt over onze onlineshop of een van onze producten kun je contact met ons opnemen.

Je kunt ons e-mailen of bellen, maar daarnaast zijn we ook actief op diverse social-mediakanalen. Zo vind je ons bijvoorbeeld ook op Instagram en Pinterest. Wij proberen vragen op al deze platforms zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Kom gerust langs in onze showroom

Wil je graag eens met eigen ogen zien welke dressoirs je bij Furnea kunt bestellen? Dan raden wij je aan om eens langs te komen bij onze showroom. Wij hebben een grote showroom in Schiedam waar je verschillende meubelstukken met eigen ogen kunt bekijken. Ook hier kun je terecht voor passend advies.

Onze specialisten geven je graag een rondleiding, zodat jij een goed beeld krijgt van de diverse mogelijkheden. Heb je online een dressoir gezien dat je graag beter wilt bekijken in de showroom? Neem dan vooraf even contact met ons op om na te vragen of dit meubelstuk ook in onze showroom terug te vinden is.

Sommige meubelstukken moeten namelijk van verder komen en zijn daarom niet terug te vinden in de showroom.