Matrassen voor een top-ondergrond

(91 artikelen)

Populair in deze categorie

Heb je dan je bed uitgezocht, dan ben je toe aan het uitkiezen van je matrassen. Welk comfort zoek jij? Als je in je bed gaat liggen, wil je heerlijk wegzinken in een zachte comfortabele matras, maar je wilt ook dat je rug de ondersteuning krijgt die hij nodig heeft. En behalve het slaapcomfort is het gebruikscomfort ook niet onbelangrijk. Daarom kan je van onze kwaliteit matrassen de hoes afritsen. Die kun je apart wassen en zo jouw matrassen heerlijk opfrissen, zo vaak je maar wilt, of nodig vindt. Jij kiest immers zelf jouw eigen comfort met onze slaapkamer meubels. 

Een gezonde nachtrust met goede matrassen

Onze matrassen zijn voorzien van katoenen hoezen die afritsbaar zijn. Ze zijn vervaardigd van antiallergisch materiaal en voorzien van pocketveren. Je kunt kiezen uit verschillende klasses en zo bepaal jij zelf jouw slaapcomfort van de matrassen. Voor jouw slaapkamer kun je in onze collectie kiezen uit een mooi ledikant of opbergbed. Maar behalve bedden kun je bij onze slaapkamer meubels ook kiezen voor een kaptafel, opbergbed of een draaideurkast. Om jouw slaapkamer in te richten met het comfort dat jij waardeert heb je immers meer nodig dan alleen goedkope matrassen.

Bestel ook je matrassen online bij Furnea.nl

Matrassen zijn nogal onhandige dingen om te vervoeren, vind je ook niet? Zie je jezelf al slepen? Precies, dat dachten wij ook niet. Daarom bezorgen wij jouw matrassen verzekerd bij je thuis. Je bestelt je matrassen, ledikant of opbergbed met een paar muisklikken en met de Track en Trace die je van ons ontvangt, kun je de bezorging van jouw matrassen precies volgen, tot op jouw stoep. En ook voor de matrassen geldt: Niet goed, geld terug! Je krijgt veertien dagen de tijd om ze te retourneren als ze niet naar je zin zijn. Maar een matrassen kopen met dit comfort, tegen zo een geweldige prijs? Daar zeg je vast geen nee tegen.