SALE | Geniet nu van 10% tot 50% korting op onze volledige collectie!
*Uitgezonderd merken Richmond Interiors, Floorify, Davidi Design en Tenzo.

Open salontafels bij Furnea

(309 artikelen)

Open salontafels bij Furnea | Voor een zithoek die indruk maakt

Open salontafels: Voor een ruimtelijke look

Wat mag er absoluut niet ontbreken in het midden van een zithoek? Precies, een salontafel. Waar laat je anders jouw drinken, jouw voeten, de afstandsbediening en al die tijdschriften? En open salontafels zijn alle koffietafels met een open ruimte onder het tafelblad. Voordeel van zo’n open salontafel is het gevoel van ruimte dat je met dit meubel creëert. Je kunt namelijk gewoon onder de tafel doorkijken (en stofzuigen trouwens, ook best handig). Een open tafel met glazen tafelblad is natuurlijk het toppunt van ruimtelijkheid. Je hebt salontafels die enkel bestaan uit poten en een tafelblad. Er zijn echter ook open tafels die bijvoorbeeld wel een kleine lade hebben of deels dicht zijn. Praktisch als je ook wat kleine spulletjes wilt opbergen, maar toch het ruimtelijke gevoel wilt behouden.

Open tafels in verschillende stijlen

Ben je op zoek naar een nieuwe salontafel? Voor open salontafels kun je uitstekend terecht bij Furnea. In ons aanbod vind je open salontafels in verschillende stijlen. Van Scandinavisch design tot vintage en van modern tot klassiek. Veel materiaalsoorten, kleuren, formaten en vormen zijn vertegenwoordigd in onze collectie. Denk bijvoorbeeld aan hout, metaal, beton en kunststof. Wit, zwart, rood, roze en blauw. Rond, vierkant, ovaal, rechthoekig. Kortom, genoeg om te kiezen. Wat denk je bijvoorbeeld van een mango houten salontafel? Of ga je liever voor hoogglans wit of een koffietafel met glazen tafelblad met houten poten? Ook erg leuk is een tafel met meerdere open vakken.

Tip: Een open salontafel geef je extra uitstraling met een fraai vloerkleed en wat decoratieve items op het tafelblad. Maak je er een mooi plaatje van?

Meubelmerken met open salontafels

We werken samen diverse meubelmerken. Meubelmerken waarvan we zeker weten dat zij onze liefde voor duurzame, aantrekkelijke en unieke meubels delen. Voor open salontafels kun je bijvoorbeeld uitstekend terecht bij Davidi Design, Sky Style, M2 Kollektion, Interlink SAS en Richmond Interiors. Elk meubelmerk heeft een hele eigen visie en stijl. En ook binnen de collectie van de meubelmerken vind je veel variatie. Fijn, want dat betekent dat jij zeker weten een unieke open salontafel gaat vinden. Een blikvanger die voldoet aan al jouw wensen en eisen! Let maar op!

Open salontafel kopen bij Furnea

Waarom een open salontafel kopen bij Furnea? Dat vertellen we je graag. Ten eerste heb je bij ons ruime keuze. Ons aanbod is groot en gevarieerd. Ten tweede leveren we design meubels van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Ten derde is bezorging gratis en mag je de open tafel binnen 100 dagen gratis retourneren. Tot slot kun je van rentevrij gespreid betalen. Heb je een koffietafel op het oog uit onze collectie open salontafels? Bekijk dan ook eens de rest van ons aanbod. We verkopen namelijk ook schitterende eettafels, bijzettafels, dressoirs en andere meubels. Kortom, tijd om te shoppen bij ons!