Houten nachtkastjes bij Furnea

(66 artikelen)

Houten nachtkastjes

Ben jij je slaapkamer aan het herinrichten? De inrichting van de slaapkamer is niet onbelangrijk, een schone en goed ingerichte slaapkamer zal je nachtrust absoluut kunnen verbeteren. Het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van de slaapkamer, is waarschijnlijk de aanschaf van een bed. Het nachtkastje is echter ook niet geheel onbelangrijk. Zo hebben de houten nachtkastjes van Furnea onder andere een prachtige uitstraling. Het kastje heeft veel invloed op de algehele uitstraling van de slaapkamer. Daarnaast is het item ook de ideale plaats voor een nachtlampje of om een wekker op te plaatsen.

Tip: ook voor een exemplaar voor de kinderkamer kun je bij Furnea terecht!
Houten nachtkastjes

De mooiste houten nachtkastjes

Ben jij ook op zoek naar houten nachtkastjes die bij jou en je slaapkamer passen? Dan ben je bij Furnea aan het juiste adres. Doordat we bij Furnea allerlei verschillende houten exemplaren hebben, hoef je nooit lang te zoeken naar een nachtkastje dat goed bij je past. Wat denk je bijvoorbeeld van industriële houten varianten? Of ga je liever voor een moderne stijl? Bij Furnea hebben we nachtkastjes in diverse interieurstijlen. Ook de Scandinavische houten kastjes zijn op het moment zeer populair.

Houten nachtkastjes in diverse formaten en kleuren

Bij Furnea kun je uit nachtkastjes van verschillende formaten kiezen. Ook wat kleur betreft, heb je meer dan voldoende keuze. Kies je voor een variant in het wit of ga je voor een kastje van eiken? Ben je specifiek op zoek naar een zwevend exemplaar of naar nachtkastjes met lade? Ook dan vind je wat je zoekt in de ruime collectie van Furnea. Zo hebben we voor ieder wat wils.

Vind je het lastig om te kiezen uit onze ruime collectie? In dat geval kun je de meubels uit onze online shop eenvoudig filteren! Zo filter je de meubels op prijs, meubelmerk, kleur en op interieurstijl. Door handig gebruik te maken van de filters, zie je alleen nog de meubels die echt bij jou en je woning passen. Kiezen wordt daardoor een stuk eenvoudiger.

Tip: Bekijk ook onze nachtkastjes met lade.

Vraag ons gerust om advies

Weet je niet goed welke variant het best bij jouw slaapkamer past? Of heb je vragen over een van de nachtkastjes uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag advies. Je kunt ons bellen, e-mailen of contact met ons opnemen via een van onze socialmediakanalen. Meestal kun je in dat laatste geval al binnen 30 minuten een antwoord verwachten.

Wanneer je een goed beeld wilt van de mogelijkheden, ben je ook altijd welkom in onze showroom in Schiedam. In onze ruime showroom kun je inspiratie opdoen voor je eigen woning. Enkele meubels moeten overigens van verder komen, dus als je voor een specifiek meubelstuk komt, raden we je aan om eerst even te controleren of deze aanwezig is. Behalve houten nachtkastjes, vind je in onze showroom ook boekenkasten, kledingkasten, buffetkasten en nog veel meer! Zo kun je behalve voor kasten ook voor allerlei andere meubelstukken bij ons terecht.