Kledingroedes voor je Jutzler kledingkast bestel je bij Furnea

(11 artikelen)

Jutzler kledingroedes

Als je een Jutzler kledingkast uitgekozen hebt, is het tijd om hem te personaliseren. Een van de items die je kan toevoegen is een kledingroede. Ze zijn verkrijgbaar voor iedere kast. Je hebt tevens keuze uit meerder modellen. Ontdek het assortiment en kies je favoriet!

Stevig en duurzaam

Jutzler heeft verschillende kledingroedes gemaakt, zodat iedereen het perfecte exemplaar vindt. Welke roede je ook kiest, je bent altijd zeker van de beste kwaliteit. De roedes zijn namelijk gemaakt van metaal en hebben een draaggewicht van maar liefst 30 kg.

Verschillende kledingroedes om uit te kiezen

In het assortiment vind je roedes voor in iedere kast. Voordat je er een koopt, is het aangeraden om te kijken of de roede wel geschikt is voor de kast die je gekozen hebt. Naast interne roedes, vind je ook externe kledinghangers in de collectie. Deze bieden nog meer opbergruimte voor je kleding. Interessant om eens te bekijken!

Ontdek ook de andere Jutzler-elementen bij Furnea

Ontdek ook de andere praktische elementen in de Jutzler accessoires collectie als je je kast nog meer aan je wensen wilt aanpassen. Er zijn er heel wat om uit te kiezen: legplanken, lades en meer. Kun je niet beslissen? Dan helpen we je graag!