Complete woonkamers new vintage | Nostalgische charme

Complete woonkamers new vintage | Nostalgische charme

Een vleugje oud & een vleugje nieuw

De meubels uit een complete woonkamer new vintage zien eruit alsof ze al jaren meegaan maar zijn in werkelijkheid splinternieuw. Bij de vintage woonstijl draait het allemaal om nostalgie. De meubels nemen je mee naar vroeger, naar die gezellige ingerichte woonkamer van oma en opa. Deze woonkamers werden niet alleen gekenmerkt door de gezelligheid, maar ook de samenhang. Met een complete woonkamer creëer je die samenhang ook in jouw interieur. Een kast, tv-meubel en tafel, allemaal in dezelfde kleur en vorm. De complete woonkamer new vintage is perfect om je woonkamer compleet in te richten.

Een interieur met sfeer en karakter

De stijl new vintage brengt oud en nieuw samen. De nieuwe meubels hebben een oude, verweerde look waardoor ze heel karakteristiek zijn. De new vintage meubels zijn gemaakt van hout, metaal en leer. Ze zijn eenvoudig, puur en brengen de charme van moeder natuur met zich mee. Verder zijn pastelkleuren en roestige details onmisbaar in een new vintage interieur. Een complete woonkamer new vintage kun je bovendien ook heel leuk combineren met tweedehands items, deze maken de karakteristieke look helemaal af.

Complete woonkamer new vintage kopen bij Furnea

We hebben goed nieuws! Want jij hoeft voortaan de winkels niet meer af te struinen om de leukste items voor je vintage interieur uit te zoeken. Bij Furnea vind je de woonkamer meubels gesorteerd per woonstijl en per serie namelijk gewoon online. Een complete woonkamer new vintage uitzoeken is dus een stuk gemakkelijker. Mix en match de meubels uit de door uitgekozen serie en bestel ze veilig online. Maar, daar houdt het gemak nog niet op. Bestel je een complete woonkamer new vintage? Dan bezorgen wij deze gratis bij je thuis en krijg je 5 jaar gegarandeerd garantie.