Ville bankstel - Zelf samenstellen bij Furnea

(21 artikelen)

Sits Ville banken 

Sits heeft opnieuw een reeks zitbankmodules ontworpen die stuk voor stuk prachtig zijn vormgegeven: de Ville modules. Ze zijn gemaakt om sfeer en klasse toe te voegen aan je interieur. En ze passen bij elke woonkamer, omdat je ze in elkaar kunt laten plaatsen zoals jij dat verkiest. Hieronder kom je meer te weten over de mogelijkheden!

Je droomzitbank binnen handbereik 

Het is niet makkelijk om een zitbank te vinden die aan al je eisen voldoet. Soms vind je er een die er mooi uitziet, maar toch niet zo lekker zit. Andere keren is de zitbank comfy en prachtig, maar toch niet echt wat je zoekt. Gedaan met zware zoektochten! De Ville elementen maken het je mogelijk om zelf een zitbank samen te stellen. Zo krijg je een zitbank op maat die perfect is in alle opzichten.

Alle modules zijn ook ontworpen door Scandinavische topdesigners. Daardoor kun je er zeker van zijn dat ze comfortabel, mooi en duurzaam zijn. Welke soort zitbank je ook ontwerpt, je zult er lang van genieten. Zoveel is zeker! 

Blikvanger van topdesigner Ian Archer 

Ian Archer is een bekende topdesigner die reeds in 1989 is afgestudeerd. In al die tijd heeft hij diverse awards gewonnen. Een Ian Archer zitbank is dan ook een trots voor in je interieur. En doordat je aanpassingen kunt maken, past hij zeker bij je woonkamer.

De modules zijn bekleed met een hoogwaardige stof en het frame is vervaardigd van FSC-gecertificeerd hout. Daarnaast hebben de elementen een vulling van hoog veerkrachtig schuim. Daarmee zijn ze zalig om in te relaxen. 

Bekijk de Ville zitbanken in onze webshop 

Hoewel je een Ville zitbank volledig zelf kan samenstellen, vind je bij Furnea ook modellen die al in elkaar gezet zijn. Die hebben onze experts voor je samengesteld op basis van de laatste nieuwe interieurtrends en gebruiksgemak. 

Voel je vrij om deze toppers te bekijken. Wie weet vind je wel de geschikte design zitbank voor in je woonkamer. En als dat niet het geval is, kun je nog steeds je eigen zitbank creëren. 

In enkele stappen je eigen zitbank samenstellen

Je eigen zitbank samenstellen? Dat is kinderspel. Kies je favoriete stofje, het geschikte model en de poten. Weet je niet goed hoe je de beste keuzes maakt? Lees dan onze tips!

Model 

Bij de Ville zitelementen heb je de mogelijkheid om deze samen te voegen tot een armstoel, een tweezitsbank, een driezitsbank, een U-zitbank en verschillende formaten van zitbanken met chaise longue gedeelte. 

Wij raden je aan om voor een compact model te kiezen als je niet veel plaats hebt in je woonkamer. Maar als je plaats voldoende hebt, is alles mogelijk. Voor hele grote gezinnen is een U-bank bijvoorbeeld de beste optie. En ook een zitbank met chaise longue gedeelte is in dat geval aangeraden. 

Stof en kleur 

Deze modules zijn tevens verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en stoffen. Het maakt dus niet uit of je van opvallend of subtiel houdt, de ideale stof en kleur voor jou zit er zeker bij. Om de beste keuze te maken, dien je rekening te houden met de kleuren van je muren en andere meubels.

Poten 

Ook op vlak van poten heb je een aantal opties. Kies voor deze die het best bij je de rest van je zitbank en je interieur passen.

In onze showroom zijn er nog veel meer mogelijkheden 

Wil je graag nog meer aanpassingsmogelijkheden ontdekken? Kom dan bij ons langs. Want in de Furnea showroom in Schiedam zijn er nog zoveel meer mogelijkheden. En wanneer je bij ons bent, verwennen wij je met een heerlijk kopje koffie of thee. Daarnaast geven we je graag advies als je dat wenst.