SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Houten eetkamerbanken bij Furnea

(18 artikelen)

Houten eetkamerbanken bij Furnea | Creëer een prachtige eethoek

Lekker knus doorschuiven

Bij Furnea houden we van eetkamerbanken. Niet alleen omdat het een leuke en actuele woontrend is, maar ook omdat je op zo’n bankje lekker knus bij elkaar aan de eettafel zit in jouw eetkamer. Doorschuiven maar! Eetkamerbanken hebben bovendien een groot voordeel ten opzichte van normale eetkamerstoelen. Je hoeft een bank niet naar achteren te schuiven en daardoor neemt de eethoek minder ruimte in. Een eetkamerbank kun je zelfs direct tegen de muur zetten. Eten, borrelen, werken, het krijgt ineens een hele andere dimensie met een eetkamerbank. Op deze pagina hebben we alle houten eetkamerbanken voor je bij elkaar gezet. Houten eetkamerbanken zijn zeer stevig en stijlvol. Perfect om een originele eethoek te creëren!

Design eetkamerbanken van hout

Houten eetkamerbanken genoeg in de collectie van Furnea. Bovendien breiden we die collectie regelmatig uit met de nieuwste ontdekkingen van onze inkopers. Zo houden we ons aanbod actueel en vernieuwend. We verkopen schitterende houten eetkamerbanken in minimalistische stijl. Bijvoorbeeld met licht houten zitgedeelte en schuin uitlopende metalen poten. Een andere optie is een complete houten eethoek in landelijke stijl. Inclusief eettafel, houten eetkamerbank met rugleuning en een duo houten eetkamerstoelen. Misschien past een set houten eetkamerbankjes met kruispoot perfect in jouw interieur. Of schuif je met veel plezier een industriële houten bank aan de eettafel. Jij bent de baas in jouw interieur!

De collectie houten eetkamerbanken van Furnea

Er zijn diverse meubelleveranciers met een fraaie collectie houten eetkamerbanken. Stevige bankjes die met veel zorg, aandacht en liefde ontworpen en geproduceerd zijn. Unieke meubels die je vol trots in jouw interieur neerzet. Of dat nu in de eethoek is of ergens anders. Houten eetkamerbanken kun je namelijk ook prima tegen de muur in de gang zetten of in de slaapkamer. Meubelmerken met prachtige eetkamerbanken zijn bijvoorbeeld Inter Link SAS, Sky Style en Nova Design. Elk meubelmerk heeft weer een ander visie, waardoor de complete Furnea collectie ruim en veelzijdig is.

Tip: Ga voor origineel en zet een sfeervolle boomstam eetkamerbank in jouw interieur!

Eetkamerbank van hout kopen bij Furnea

Houten bankje kopen voor de eethoek of om elders in huis neer te zetten? Welkom bij Furnea. Bij ons kies je voor houten eetkamerbanken van uitstekende kwaliteit en voor een aangename prijs. Design onbetaalbaar? Nee joh! Nog meer voordelen van shoppen in onze webwinkel zijn: gratis bezorging, 5 jaar gegarandeerd garantie, 100 dagen retourrecht, gratis woonadvies, snelle levertijden en een verzekerde levering. Schitterende meubels en uitstekende service. Wij kunnen geen redenen bedenken om niet bij Furnea te shoppen! Wacht dus niet langer en bestel direct jouw nieuwe houten eetkamerbanken! En als je toch aan het bestellen bent, kun je meteen een nieuwe eettafel uitzoeken of een nieuwe salontafel. We hebben allerlei moois te bieden!