Wastafelonderkasten bij Furnea

(38 artikelen)

Wastafelonderkasten bij Furnea | Creëer een prachtig wastafelmeubel!

Zet ook een mooie kast onder de wastafel!

De badkamer is dé plek om jezelf op te frissen. Bijvoorbeeld voordat je ’s ochtends de deur uit gaat of nadat je thuis bent gekomen van een lange werkdag. En om jezelf op te frissen is een wastafel natuurlijk onmisbaar. Onder zo’n wastafel bevindt zich een loze ruimte waar je perfect een wastafelonderkast neer kunt zetten. Ideaal om handdoeken, bad- en doucheproducten of het speelgoed van jouw kinderen te bewaren. Wat het verschil is tussen een wastafelonderkast en een wastafelmeubel? Wastafelonderkasten zijn losse meubels om onder de wastafel te zetten, terwijl bij wastafelmeubels de wastafel geïntegreerd is in de kast.  

De collectie wastafelonderkasten van Furnea

Op zoek naar een wastafelkast? Dan zit je bij Furnea goed! We hebben een mooie en ruime collectie wastafelonderkasten om uit te kiezen. In onze collectie zijn verschillende woonstijlen, formaten, materialen en kleuren vertegenwoordigd. Kies voor een fraaie wastafelonderkast van hout of ga juist voor de moderne look met een hoogglans kastje. Een zwevend meubel is schitterend, maar een staand meubel heeft zo weer zijn eigen charme. Door de juiste zoekfilters aan te vinken, heb je snel een overzicht van alle wastafelonderkasten die aan jouw wensen en eisen voldoen.

Tip: We verkopen ook comfortabele badmatten om jouw badkamer van extra sfeer en warmte te voorzien.

Wastafelonderkasten van diverse interieurmerken

We bieden schitterende design wastafelonderkasten aan van verschillende meubelmerken die bekend staan om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Denk bijvoorbeeld aan het Duitse Germania. Elke wastafelonderkast zit zeer stevig in elkaar, is gemaakt van duurzame materialen, heeft een fraaie en unieke uitstraling en een aangenaam prijskaartje. Je kunt bij onze meubelleveranciers trouwens ook terecht voor andere badkamermeubels. Misschien heb je nog een mooie spiegelkast voor de badkamer nodig of een badkamerkast voor de handdoeken? Je kunt ook gaan voor een complete set badkamermeubels. Ben je in één keer klaar en alles past perfect bij elkaar!

Wastafelonderkast

Wastafelonderkast kopen bij Furnea

Bij Furnea een meubel voor onder de wastafel kopen? Slim, want dan profiteer je van allerlei voordelen, zoals een goede service, snelle levering, scherpe prijzen, gratis bezorging, 5 jaar gegarandeerd garantie, diverse betaalmogelijkheden en 100 dagen retourrecht.

Heb je een keuze gemaakt uit onze collectie fraaie wastafelonderkasten? Naast wastafelonderkasten en andere badkamermeubels verkopen we namelijk nog veel meer mooie meubels en woonaccessoires. Van luxe slaapbanken tot moderne dressoirs en van grote eettafels tot comfortabele fauteuils. Furnea staat garant voor eindeloos online winkelplezier! Dus genoeg gelezen, tijd om ons ruime, verrassende en veelzijdige aanbod te ontdekken!

Benut de ruimte met een design wastafelonderkast

De wastafelonderkast zou je een vooral praktisch meubel kunnen noemen. Je geeft een loze ruimte zo een functie en kunt daar allerlei spullen opbergen. Dat neemt echter niet weg dat de verschillende merken hun best hebben gedaan om er echt iets moois van te maken. Opnieuw is er dus sprake van een combinatie van functioneel en fraai. Voor een complete opstelling doe je er verstandig aan om een sifon, badkamermeubel en kranen mee te bestellen. Dan ben je in een keer klaar en kun je je badkamer ombouwen met sfeervolle meubels tot een ruimte waar je helemaal tot rust komt. Vergeet daarom ook zeker de bijpassende verlichting niet. 

Wil je echt een ontspanningsruimte maken van je badkamer, dan is fel licht niet passend. Je doet er dus verstandig aan verder te kijken dan alleen naar de wastafelonderkasten die we te bieden hebben. Voor de badkamer hebben we ook een royaal aanbod aan spiegels, sets, spiegelkasten en zelfs complete badkamers. Als we spreken van een wastafelonderkast dan is overigens in de meeste gevallen sprake van een opbouwwastafel. 

Met Germania werken we al lang en naar volle tevredenheid samen

Terug naar de wastafelonderkasten. Uiteraard hebben we de kasten van Germania binnen ons aanbod geïntegreerd, want met Germania werken we al lang mee samen. Germania biedt vooral een praktische wastafelonderkast, die je voldoende opbergmogelijkheden biedt.

Deze onderkast schuif je gemakkelijk onder de wastafel. De onderkasten hebben deuren en lades en bieden opvallend veel ruimte. Op de kast is een melamine coating aangebracht en ABS randen. Het front van een Germania wastafelonderkast is doorgaans gemaakt van MDF hout en ook is sprake van een self closing systeem. 

Design Fever weet in elke ruimte warmte te brengen

Welke kast van Design Fever je ook neemt, het blijft in alle gevallen een heel bijzondere kast met uitstraling. De kast heeft het vermogen om van elke ruimte en ook zeker ook van de badkamer een warmere ruimte te maken.

Daarnaast biedt een kast van Design Fever erg veel ruimte. Voor de kasten van dit merk worden een mix van materialen gebruikt, waarbij mangohout in de massieve vorm de overhand heeft samen met MDF hout. Bijzonder aan de kast is dat de romp zwart is van kleur. Dit is bewust gedaan, want een zwarte wastafelonderkast is gewoon heel bijzonder. De rest van de kast kun je wat de kleur betreft omschrijven als honingkleurig. 

Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijk FSC hout

Over bijzonder gesproken, de verschillende merken hebben echt hun best gedaan om een mooie wastafel onderkast te maken. Dat blijkt wel uit de kasten die Ragaba in dat kader aanbiedt.

Dit merk is in staat van een opbergruimte een mooie, sfeervolle kast te maken. De kasten van dit merk hebben een ontspannen look en zijn net als de kasten van de andere kasten geschikt voor de opbouw wastafel. Dat wil zeggen dat de kasten gemakkelijk op de design wastafel aan de onderkant zijn te plaatsen. Ragaba kiest veelal voor milieuvriendelijk FSC-hout. De poten echter, zijn vaak van massief beukenhout.

Ragaba is een Scandinavisch merk dat nadrukkelijk staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Dit merk onderscheid zich door de details die zij toevoegen. Zo is er een wastafelonderkast met fraaie poten in de stiletto vorm. De kasten van Ragaba zijn daarnaast ook al perfect geschikt voor het gebruik van opbergmanden.

Kies voor een complete inrichting

En zo kun je vanuit ons aanbod steeds op perfecte wijze de loze ruimte onder de wastafel invullen. Je combineert zo functionaliteit met een grote dosis uitstraling. Dat geldt uiteraard voor alle meubels die we voor de badkamer aanbieden. Zoals gesteld is het zeer verstandig een sifon, kolomkasten en kranen mee te bestellen om zo een complete inrichting te bewerkstelligen. Check ook onze badkamerspiegels, onze samengestelde sets en complete badkamers die we hebben, net als naar de andere kasten die we je aan kunnen bieden voor in de badkamer. En nogmaals, vergeet ook de verlichting niet.

Gegarandeerde garantieperiode en betaal rentevrij in drie maanden

Door je wastafelonderkast bij ons te kopen, koop je een meubel met gegarandeerde garantie en bovendien krijg jij de kast gratis thuisbezorgd. Je kunt eventueel gebruik maken van onze montagedienst, zodat je zorgeloos en snel kunt genieten van je badkamer. Als je kiest voor een complete inrichting maar kom je iets boven je budget uit, dan kun je kiezen voor achteraf betalen of voor rentevrije in drie maanden betalen. Met die wetenschap is het ook goed om te kijken naar onze halmeubels, vloeren, banken, tafels, stoelen en kasten. Want ook die mogen er zeker zijn.  

Samenvatting

De ruimte onder de wastafel is het schoolvoorbeeld van een loze ruimte. Met onze speciale wastafelonderkast echter, vul je de ruimte perfect in en creëer je flink wat extra opbergruimte. De kasten zijn gemakkelijk onder de wastafel te plaatsen en ze zijn beschikbaar in tal van verschillende varianten en kleuren. Ook aan het design van de wastafelonderkast is veel tijd en aandacht besteed. Met een dergelijke wastafelonderkast knapt elke badkamer op, niet in de laatste plaats omdat er nu voldoende opbergruimte is en je badkamer veel netter wordt en blijft.