Stella bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(46 artikelen)

Sits Stella bankstel zelf samenstellen | Furnea

Het bankstel is een van de meubels waar je niet zonder kan. Tegenwoordig is een bank niet alleen maar praktisch, maar fungeert het ook als blikvanger in de inrichting van de woonkamer. Daarom kies jij voor de banken van Sits. Dit merk laat haar banken ontwerpen door de beste topontwerpers van Scandinavië en dus haal je met de banken van dit merk een heuse designbank in huis. Wil jij zelf een bankstel samenstellen, bijvoorbeeld omdat het model, kleur of stofsoort van je keuze niet direct bij het standaard aanbod te vinden is? Dan wil je zeker het Stella bankstel van Sits bekijken, een bankstel die je eenvoudig naar wens samenstelt.

Elementen naar wens samenstellen

Doordat je zelf bepaalt hoe de samenstelling van je bank is, kan je deze geheel op de afmeting van de ruimte en de grootte van je gezin aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor een grote of compacte hoekbank of een bank in U-model met een chaiselongue. Ook de basic tweezitsbank, driezitsbank en driezitsbank XL behoren tot de mogelijkheden. Kies je voor de twee- of driezitter, maar wil je wel met je voeten languit, dan bestel je ook een bijpassende poef mee. Ook een fauteuil en loveseat behoren tot de mogelijkheden.

Stofsoorten, kleuren, poten en accessoires

Heb je het model van je bank gekozen, dan is het tijd om een keuze te maken uit de diverse kleuren en stofsoorten. Je kan natuurlijk kiezen voor de stoffen en kleuren die we op de website tonen, al hebben we in de showroom nog heel veel meer mogelijkheden. Ook qua poten valt er iets te kiezen, namelijk poten van hout of metaal. De kleuren, materialen en stofsoorten die we bieden, zijn altijd gebaseerd op nieuwe trends en gebruiksvriendelijkheid. Maak je set compleet door een Sits love salontafels en/of bijzettafel mee te bestellen.

Je Stella bankstel samenstellen en bestellen bij Furnea

Wil je alle stofsoorten in het echt bekijken, voelen en ervaren? Dan nodigen we je uit om bij ons in de showroom langs te komen. Hier bekijk je ook direct alle kleuren waarin we je de Stella bank kunnen leveren. De koffie en thee staat klaar! Voor het verlengen van de levensduur en het onderhouden van je bankstel raden we je altijd aan om het onderhoudsmiddel dat we adviseren mee te bestellen. Je krijgt bij Furnea standaard 5 jaar garantie op je bestelling. Bovendien heb je keuze uit verschillende betaalmogelijkheden waaronder, afhankelijk van de waarde van je bestelling, achteraf betalen en betalen in drie rentevrije termijnen. Bestel je de iProteqt All in House Service mee? Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat ons Service Centre volledig tot je beschikking.