Black Friday Sale| Ontvang gedurende drie dagen 10% korting op de gehele collectie.

Hoek kledingkasten bij Furnea

(25 artikelen)

Hoek kledingkasten bij Furnea

Benut alle ruimte in je slaapkamer

De hoek kledingkast is het ideale meubel om kleding netjes op te bergen in je slaapkamer. Sterker nog: met een hoekkast in de slaapkamer benut je alle ruimte die je hebt optimaal én heb je veel ruimte om kleding netjes op te kunnen bergen. Zo sla je met een hoek kledingkast twee vliegen in één klap! Een hoek in je slaapkamer, wat moet je daar nu eigenlijk mee? Je kunt er natuurlijk een stoel neerzetten. In elke hoek van je slaapkamer een stoel is toch iets teveel van het goede en het liefst wil je natuurlijk zoveel mogelijk kastruimte. Kasten die de loze hoeken van je slaapkamer opvullen zijn daarom echt ideaal!

De mogelijkheden van een hoek kledingkast

Dat je met een hoek kledingkast op een praktische manier omgaat met de ruimte is wel duidelijk. Maar, een hoekkast kleding is ook zeker bepalend voor de sfeer en uitstraling van je slaapkamer. De kasten zijn dan ook te koop in verschillende kleur- en materiaalcombinaties. Alle modellen hebben echter wel één ding gemeen: een hoek kledingkast is altijd een draaideurkast. Eigenlijk is dit vrij logisch, schuifdeuren in een hoek sluiten niet mooi op elkaar aan en zijn heel onhandig. Naast de kleur van de deuren en de romp zijn er, bij de meeste modellen, nog veel meer mogelijkheden. Wil je een hoek kledingkast met andere handgrepen dan de modellen die er standaard bijgeleverd worden? Dat kan! Wil je een extra plank, lade of kledingroede? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

Vertrouw op de expertise van onze meubelmerken

Bij Furnea zijn we trots op onze meubelmerken. En dat is niet voor niets! Onze meubelmerken zijn echte specialisten in de meubelbranche. Hierdoor kan je vertrouwen op kwaliteit, een lange levensduur en functionaliteit. Een voorbeeld van één van onze specialistische merken als het gaat om de hoek kledingkast is het Zwitserse meubelmerk Jutzler. De kasten van dit merk overtuigen door het design, de kwaliteit en de functionaliteit. Bovendien heeft dit meubelmerk alles in eigen beheer; van ontwerp tot productie. Een echte kastenspecialist dus! In de collectie vind je de hoek kledingkast, de draaideurkast en schuifdeurkast. Twijfel je dus aan de hoekkast kleding? Dan kun je ook voor een ander model van het meubelmerk Jutzler kiezen.

Hoek kledingkast kopen bij Furnea

Ben je overtuigd van de voordelen van een hoek kledingkast? Dan rest er nog maar één ding: bestellen! Kies een model dat aansluit bij jouw wensen en jouw slaapkamer interieur en rest wijst zich vanzelf. Binnen een paar klikken bestel en betaal je de hoek kledingkast online bij Furnea. Daarna wordt jouw bestelling snel, netjes en met een grote glimlach thuisbezorgd door onze toppers. Daarnaast heb je ook nog eens 100 dagen bedenktijd. Hierdoor kun je de hoek kledingkast in alle rust bekijken, voelen en ervaren.