Hoek kledingkasten bij Furnea

(70 artikelen)

Geschikt voor alle hoeken

De hoek kledingkast is het ideale meubel om kleding netjes op te bergen in je slaapkamer. Sterker nog: met een hoekkast in de slaapkamer benut je alle ruimte die je hebt optimaal én heb je veel ruimte om kleding netjes op te kunnen bergen. Zo sla je met een hoek kledingkast twee vliegen in één klap! Een hoek in je slaapkamer, wat moet je daar nu eigenlijk mee? Je kunt er natuurlijk een stoel neerzetten. In elke hoek van je slaapkamer een stoel is toch iets teveel van het goede en het liefst wil je natuurlijk zoveel mogelijk kastruimte. Kasten die de loze hoeken van je slaapkamer opvullen zijn daarom echt ideaal!

Hoek kledingkasten

De mogelijkheden van een hoek kledingkast

Dat je met één van onze hoek kledingkasten op een praktische manier omgaat met de ruimte is wel duidelijk. Maar, een kledingkast met hoek is ook zeker bepalend voor de sfeer en uitstraling van je slaapkamer. De kasten zijn dan ook te koop in verschillende kleur- en materiaalcombinaties. Alle modellen hebben echter wel één ding gemeen: een hoek kledingkast is altijd een draaideurkast.

Eigenlijk is dit vrij logisch, schuifdeuren in een hoek sluiten niet mooi op elkaar aan en zijn heel onhandig. Naast de kleur van de deuren en de romp zijn er, bij de meeste modellen, nog veel meer mogelijkheden. Wil je een hoek kledingkast met andere handgrepen dan de modellen die er standaard bijgeleverd worden? Dat kan! Wil je een extra plank, lade of kledingroede? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

Vertrouw op de expertise van onze meubelmerken

Bij Furnea zijn we trots op onze meubelmerken. En dat is niet voor niets! Onze meubelmerken zijn echte specialisten in de meubelbranche. Hierdoor kan je vertrouwen op kwaliteit, een lange levensduur en functionaliteit. Een voorbeeld van één van onze specialistische merken als het gaat om de hoek kledingkast is het Zwitserse meubelmerk Jutzler. De kasten van dit merk overtuigen door het design, de kwaliteit en de functionaliteit. Bovendien heeft dit meubelmerk alles in eigen beheer; van ontwerp tot productie. Een echte kastenspecialist dus! In de collectie vind je de hoek kledingkast, de draaideurkast en schuifdeurkast. Twijfel je dus aan de hoekkast kleding? Dan kun je ook voor een ander model van het meubelmerk Jutzler kiezen.

Jutzler hoek kledingkasten

Wat betreft de hoek kledingkasten doen we zaken met het Zwitserse meubelmerk Jutzler. Dit Zwitsers bedrijf geldt als specialist in onder meer draaideursystemen. Het bedrijf kent een rijke historie en werd in 1893 al opgericht als Meubelfabriek Oberburg AG. In 1920 nam E. Jutzler de zaak over.

Jutzler is ondertussen een begrip als het gaat om de productie van de hoek kledingkast en elke dag opnieuw zijn ruim honderd mensen bezig om hoek kledingkasten van de beste kwaliteit te bieden. Wij zijn blij zaken te doen met Jutzler, een producent die bekend staat om de snelle levertijden innovaties en alleen hoek kledingkasten van de beste kwaliteit levert.

Overtuigende ontwerpen en een zeer hoge functionaliteit

Zoals je in ons aanbod van de hoek kledingkasten kunt zien, is sprake van overtuigende ontwerpen en deze hebben een zeer hoge functionaliteit. De hoek kledingkasten zijn praktisch en mooi. Opvallend is ook dat het steeds gaat om stille kasten met demping op zwevende deuren en draaideuren. Er wordt in dat kader ook gewerkt met soft-close systemen.

 

We bieden onder meer een hoek kledingkast aan in eiken. Dat geeft elke ruimte meteen een fijn en warm gevoeld. De voelbare houtstructuur maakt deze kasten nog mooier. Deze kasten worden ook aangeboden in een uitvoering van rookglas. Ook dit is een zeer fraaie hoek kledingkast die zich nadrukkelijk onderscheidt van vergelijkbare kasten.

Maak gebruik van onze kasten configurator

Met een Jutzler kast haal je zeker weten een bijzondere kast in huis. Bovendien is het gedaan met lege hoeken want die kun je prima invullen met de hoek kledingkasten van Jutzler. Uiteraard is sprake van een standaard indeling van de hoek kledingkasten. Met onze kasten configurator kun je echter zelf de indeling aanpassen volledig naar je eigen wensen.

 

Ben jij iemand die meer hangruimte wil? Dan kan dat dus gewoon, zoals dat met veel van onze kasten kan. Want ook voor een buffet-, boeken-, draaideur-, kantoor- en kinderkledingkast ben je bij Furnea aan het juiste adres. Wat dat betreft kunnen we het antwoord bieden op alle vragen die betrekking hebben op kasten en kastruimte.

Maak gebruik van onze meubel montagedienst

Ook onze hoek kledingkasten hebben een lange garantietermijn en desgewenst kun je gebruik maken van onze eigen meubel montagedienst. We bieden je de mogelijkheid om achteraf te betalen in drie rentevrije termijnen. Dit geldt uiteraard ook voor de banken, tafels, stoelen en andere kasten die we in ons aanbod hebben opgenomen.

Zo krijgen verloren hoeken alsnog een functie

Het kopen van een hoek kledingkast bij Furnea biedt dus de nodige voordelen en je vindt er altijd een kast die aansluit bij zowel jouw wensen als bij de rest van je interieur. Door een kledingkast met hoek maak je eindelijk optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bovendien kennen we het allemaal het fenomeen verloren hoeken, hoeken waar je eigenlijk niets mee kon. Hoek kledingkasten maken dergelijke hoeken weer nuttig. Bovenal staat een hoekkast gewoon mooi, zeker als je een van onze hoek kledingkasten aanschaft. 

Vind gemakkelijk je kledingstukken terug

De merken, de verschillende stijl en onze service maken ons het perfecte adres om een hoek kledingkast aan te schaffen. Met een dergelijke kledingkast creëer je makkelijk extra opbergruimte en zoals gesteld is het dé perfecte kast voor de wat kleinere ruimtes. Want in die gevallen moet je creatief met de ruimte omgaan. Je creëert met deze kasten overzicht en netheid. Want ga maar na; een kleine kamer met rommel ziet er niet uit. Nu heb je alle kleding gewoon bij elkaar en vind je ook gemakkelijker je kledingstukken terug. 

Houd wel rekening met de hoogte van het plafond

Het is een kwestie van smaak, maar een hoek kledingkast van Furnea staat altijd mooier dan wanneer je in dezelfde ruimte kiest voor twee rechte kasten in de hoek. Want dat is ook een optie. Bovendien vind je bij ons niet één kledingkast met hoek, maar talloze verschillende uitvoeringen. Let je bij de aanschaf van de kast wel op de hoogte? Houd in hoogte altijd minimaal vijf centimeter tussen de kast en het plafond. Anders is het lastig de kast te monteren. Zelfs voor de gespecialiseerde medewerkers van Furnea. Het moge duidelijk zijn, als je zoekt naar een mooie opvulling van die onbruikbare hoeken in een kleine kamer, dan kies je voor een van onze hoekkasten waarin je gemakkelijk je kleding voor een deel hangt en een deel legt. Want ook op dat vlak heb je echt wat te kiezen bij Furnea. Je weet dus waar je moet zijn wil ook jij eindelijk voldoende opbergruimte voor de kleding in een kleinere kamer wilt.

Hoek kledingkast kopen bij Furnea

Ben je overtuigd van de voordelen van een hoek kledingkast? Dan rest er nog maar één ding: bestellen! Kies een model dat aansluit bij jouw wensen en jouw slaapkamer interieur en rest wijst zich vanzelf. Binnen een paar klikken bestel en betaal je de hoek kledingkast online bij Furnea. Daarna wordt jouw bestelling snel, netjes en met een grote glimlach thuisbezorgd door onze toppers. Daarnaast heb je ook nog eens 100 dagen bedenktijd. Hierdoor kun je de hoek kledingkast in alle rust bekijken, voelen en ervaren.

Samenvatting:

Een hoek kledingkast neemt weinig ruimte in beslag en biedt je de mogelijkheid om netjes je kleding op te bergen. Het is dan ook een van de meest ruimte-efficiëntie kasten die er zijn. De hoek van de slaapkamer blijft doorgaans onbenut. De ideale plek om je kast te plaatsen dus! Hoek kledingkasten kunnen ook bepalend zijn voor de sfeer van een kamer.

Om die reden is het wel van belang dat je een mooie kast uitkiest. Gelukkig hebben we bij Furnea een enorm aanbod aan prachtige hoek kledingkasten. De kasten uit onze online shop zijn afkomstig van betrouwbare leveranciers waar we al lang mee samenwerken.

Wil jij de ruimte in bijvoorbeeld je slaapkamer zo efficiënt mogelijk gebruiken? Kies dan voor een van de vele hoek kledingkasten van Furnea. Het aanbod is groot en er is een kast voor elke ruimte, passend bij elke woonstijl. Zo krijgen de loze hoeken eindelijk invulling en vind jij gemakkelijk steeds je kleding terug. Een dergelijke kast in de hoek biedt veel voordelen; de hoeken krijgen een functie, je maakt nu optimaal gebruik  van de ruimte en hebt je kleding eindelijk overzichtelijk bij elkaar. De kasten bij Furnea heb je in tal van verschillende uitvoeringen en van verschillende materialen. Omdat het oog ook wat wil kies je eerder voor hoek kledingkasten dan dat je twee rechte kasten plaatst. Je slaapkamer is met een dergelijke kast helemaal af. Je kunt de kasten selecteren met een hang- en een leggedeelte voor de kleding. Houd altijd 5 centimeter speling tussen de kast en het plafond. Dit om te kunnen monteren.