Nachtkastjes bij Furnea

(108 artikelen)

Nachtkastjes bij Furnea | Alles bij de hand als je in bed ligt

Superhandig zo’n tafeltje voor naast het bed

Als je jouw slaapkamer gaat inrichten, begin je vaak met het uitzoeken van een bed. Een slaapkamer is tenslotte de plek waar je gaat slapen. En dat doe je (meestal) in bed. Naast een bed zijn nachtkastjes onmisbaar. Met zo’n klein tafeltjes voor naast het bed heb je een handige plek voor een klein lampje, een wekker, een glaasje water of een boek. Nachtkastjes waren oorspronkelijk vooral praktisch. Tegenwoordig is zo’n kastje echter ook stijlvol en mag echt gezien worden. Stem de stijl van jouw nachtkastje of nachtkastjes helemaal af op de rest van de slaapkamermeubels voor een prachtig geheel. In zo’n fijne slaapkamer kom je gegarandeerd helemaal tot rust.

Shop bij Furnea een stijlvol design nachtkastje (of twee)

De zoektocht naar de perfecte nachtkastjes gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Daar wil je best een nachtje over slapen. Heb je een enkel nachtkastje nodig naast een eenpersoonsbed of twee nachtkastjes voor beide kanten van een tweepersoonsbed? Wil je een nachtkastje zonder opbergruimte of liever een handig ladekastje? En welk kastje past er het beste bij jouw moderne boxspring of naast jouw klassieke houten bed? Daarnaast wil je misschien dat de nachtkastjes ook goed bij de schuifdeurkast of kaptafel passen. Zodat de sfeer in je slaapkamer helemaal tiptop is. Valt jouw keuze op een charmante houten nachtkastje of ga je voor een luxe hoogglans ladekastje? Voor welke stijl je ook kiest, bij Furnea vind je gegarandeerd nachtkastjes die aan jouw eisen voldoen.   

Meubelmerken met een liefde voor nachtkastjes

Onze inkopers hebben hun uiterste best gedaan om een mooi aanbod nachtkastjes voor je bij elkaar te zoeken. Ze hebben daarvoor rondgesnuffeld in de collecties van onze meubelleveranciers. En het resultaat mag er zijn. Wat vind je bijvoorbeeld van de unieke nachtkastjes van Sky Style, de stijlvolle designs van Rocky, de mooie creaties van Ragaba en de moderne ontwerpen van Davidi Design?

Tip: Voor de kinderkamer verkopen we ook leuke kindernachtkastjes van verschillende meubelmerken. Maak jij jouw zoon of dochter helemaal blij mee. En daar worden wij weer blij van!

Design nachtkastje kopen bij Furnea

En heb je dan na veel wikken en wegen de design nachtkastjes van je keuze gevonden? Dan is een nachtkastje kopen een makkelijke klus. En twee nachtkastjes kopen is al net zo makkelijk. Na een paar muisklikken is je bestelling al naar ons verstuurd. In de bevestigingsmail vind je een Track en Trace Code, waarmee je jouw aankoop kunt volgen van ons magazijn tot jouw voordeur. Niet helemaal tevreden na ontvangst? Dan mag je de nachtkastjes binnen 100 dagen retour sturen. Zonder problemen en kosteloos. We willen natuurlijk niet dat je wakker ligt na het shoppen bij Furnea. Hooguit van blijheid, omdat je zo trots bent op die nieuwe beauty’s van nachtkastjes naast je.