Sits Impulse Bankstel - Zelf samenstellen bij Furnea

(34 artikelen)

Sits Impulse Bankstel - Zelf samenstellen

Het Impulse bankstel is ontworpen door Scandinavische designers van het topmerk Sits. Er werd dus niet alleen gedacht aan schoonheid, maar ook aan comfort en duurzaamheid. Met een prachtige design zitbank zoals deze in je woning kan de sfeer alvast niet meer stuk. Had je toch liever een ander model of verkies je een andere kleur? Helemaal geen probleem, want de bank bestaat uit diverse elementen. Dat wil dus zeggen dat je ze volledig kan aanpassen aan jouw wensen. Kom meer te weten over de mogelijkheden!

Elegant, duurzaam en comfortabel

Hoe je de Imulse zitbank ook samenstelt, je kan er altijd eindeloze jaren van genieten. De modules zijn namelijk stuk voor stuk gemaakt uit de beste materialen. Maar er werd ook aan comfort gedacht. Met de elementen stel je dus zalige zachte zitbanken samen die je toch voldoende steun en stevigheid bieden. 

Deze zitbank modules zijn bovendien, net zoals alle andere Sits zitbanken, ontworpen door Scandinavische designers. Vandaar de elegante vormgeving. Met een eyecatcher gemaakt uit deze elementen in je woonkamer, verwen jij dus je zintuigen optimaal! Wil jij de levensduur nog verlengen? Dan is het een goed idee om het te onderhouden met onze Royal Textile Care Kit. Die vind je eveneens terug in ons assortiment. 

De mooiste Impulse zitbanken met liefde voor je uitgekozen

Met deze Sits Impulse modules is het mogelijk om zelf een zitbank te ontwerpen. Als je echter liever een Impulse zitbank koopt die al samengesteld is door onze experts, kan dat ook. 

Zij hebben namelijk zelf enkele modellen gecreëerd. En niet zomaar. Ze hielden daarbij rekening met de nieuwste meubeltrends en de gebruiksvriendelijkheid. Met deze zorgvuldig uitgekozen zitbanken zit je dus zeker goed!

Zitbank op maat: Wat zijn de opties?

Vind je het toch leuker om helemaal zelf te kiezen? Dan kan je niet alleen het soort stof kiezen, maar ook de poten, de armleuningen en het model. Dankzij de vele opties creëer je zeker een zitbank op maat van je interieur. Weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Geen probleem, want wij geven je enkele nuttige tips!

Kies de juiste soort zitbank voor je woonkamer

Voordat je denkt aan de stofjes en de kleur, is het belangrijk om te beslissen welk soort zitbank je wilt samenstellen. Heb je veel ruimte in je woonkamer? Dan is alles mogelijk. Maar het is aangeraden om je zitbank dan niet te klein te kiezen. Voor hele grote ruimtes zijn hoekbanken en u-banken aangeraden. Maar het hangt ook een beetje af van hoe groot je gezin is en hoeveel zit- of ligplaats je wilt. 

Mag het van jou wat kleiner zijn? Dan kan je een twee- of driezitsbank aanschaffen. Verschillende modellen kopen om voldoende plekjes te voorzien is eveneens een mogelijkheid. De opties zijn eindeloos! Kiezen is niet makkelijk, maar het is wel belangrijk dat je daar op voorhand goed over nadenkt. En als je het echt niet meer weet, kan je hulp vragen aan onze experts!

Selecteer een kleur en stofje

Het is ook mogelijk om zelf een kleur uit te kiezen. Je hebt een waaier aan keuze. Bij de kleur is het vooral belangrijk dat je kijkt naar wat mooi bij de rest van je inrichting past. Wil je liever een lederen zitbank? Geen probleem, want dit behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Zoek de beste poten uit 

De poten zijn verkrijgbaar in metaal of hout. Deze kan je dus ook volledig naar wens uitzoeken. Metalen poten geven je zitbank vooral een luxueuze uitstraling, terwijl je met houten poten zorgt voor meer charme. Het is dus maar wat je verkiest. De poten zijn ook verkrijgbaar in meerdere designs.

Met of zonder armleuningen en hoofdsteun?

Kies ook zelf of je armleuningen wilt plaatsen of niet en in welke uitvoering je ze wilt. 

Vaste of verwijderbare cover

De cover van de zitbank kan verwijderbaar of vast zijn. Een verwijderbare cover is makkelijker om schoon te maken, maar een vaste cover is handiger. Wat vind jij het belangrijkst?

Eindeloze mogelijkheden in de showroom

Als je een reeds samengestelde Sits Impulse zitbank wilt kopen, heb je verschillende mogelijkheden in onze webshop. Maar als je je zitbank volledig wilt personaliseren, kan je daarvoor in onze showroom terecht. Onze interieurspecialisten staan altijd voor je klaar. In het geval dat je er helemaal niet uitkomt, hoef jij je daar dus geen zorgen over te maken.