Complete woonkamers bij Furnea | Mix & Match

Complete woonkamers bij Furnea | Mix & Match

Matchende woonkamer meubels 

Met een complete woonkamer van Furnea kun je de plank eigenlijk nooit misslaan. De woonkamer is het hart van je huis. Hier ontspan je, vier je feestjes en kom je bij van een dag hard werken. Een fijne en gezellige sfeer is dus heel belangrijk. De inrichting van je woonkamer is de basis voor die fijne en gezellige sfeer. Daarom is het vaak nog een hele klus om leuke en matchende woonkamer meubels te vinden. Een tafel hier, een kast daar en natuurlijk je tv-meubel. Een complete woonkamer maakt deze klus een stuk gemakkelijker. Een woonkamer set bestaat uit diverse matchende woonkamer meubels oftewel diverse items in dezelfde kleur en stijl. 

Complete woonkamer in alle stijlen en maten

Iedereen heeft een eigen woonstijl. Gelukkig maar anders was de wereld toch een stuk saaier. Sommige woonstijlen zijn tijdloos terwijl andere een echte hype kunnen zijn. Wij van Furnea willen jou een stukje trots bezorgen en een bijzonder gevoel geven. Dat bijzondere en trotse gevoel bereiken we natuurlijk alleen door een complete woonkamer die past bij jouw smaak en stijl. Daarom hebben we een breed assortiment bestaand uit verschillende woonstijlen. Een complete woonkamer landelijk? Geen probleem! Een complete woonkamer industrieel? Ook dat hebben we! Een leuke woonkamer set die helemaal bij jouw wensen past vind je dus zeker bij Furnea. En het leuke is: je kunt hem volledig zelf samenstellen. Wij geven jou een overzicht van alle modellen uit een bepaalde serie. Vervolgens kan jij zelf gaan mixen en matchen. Hierdoor zijn onze sets geschikt voor zowel een grotere als een kleinere woonkamer.

Een woonkamer set van bekende merken

Als je op zoek gaat naar een complete woonkamer valt het op dat er heel veel meubelmerken zijn. De meeste meubelmerken blinken uit door de diversiteit binnen hun collectie en een eigen stijl. Neem een voorbeeld aan het meubelmerk Richmond Interiors. Dit merk staat voor smaakvolle, luxueuze en chique meubels. De Raffles serie van dit merk is bijvoorbeeld een stoere en industriële woonkamer set terwijl de Paramount serie juist weer wordt gekenmerkt door een moderne look. Dit beeld zien we ook terug bij het meubelmerk Nova Design. De Cleveland serie bestaat uit kolossale meubels in een landelijke stijl terwijl de Sydney serie weer super modern is. Je merkt dat je met een bepaalde woonstijl niet direct verbonden zit aan een één meubelmerk. Daarom valt er genoeg te kiezen bij Furnea.

Complete woonkamer kopen bij Furnea

Heb je een complete woonkamer uitgezocht bij Furnea? Dan komt het spannendste en misschien ook wel het minst leuke deel. Je moet gaan bestellen en betalen. Een woonkamer set is namelijk een grote uitgaven. Natuurlijk krijg je bij Furnea altijd waar voor je geld, maar afrekenen is nooit leuk. Je kunt de complete woonkamer natuurlijk in één keer betalen met iDeal, Creditcard of onze andere betaalmethodes. Maar, je kunt ook rentevrij gespreid betalen. Met deze betaalmethode betaal jij de woonkamer set in drie termijnen zonder rente. Zo hoef je niet in één keer een groot bedrag af te rekenen. Na de eerste betaling nemen wij je bestelling in behandeling en komen wij de complete woonkamer zo snel mogelijk bij je thuis afleveren. Dat is de service van Furnea!