Love your BUM! | Ontvang 10% korting op alle Banken & Fauteuils. Gebuik deze kortingscode: BANKEN10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Nachtkastjes met lade bij Furnea

(76 artikelen)

Nachtkastjes met lade

Nadat je eerst een bed hebt uitgezocht voor je nieuwe slaapkamer wordt de rest van die slaapkamer ingericht. Die inrichting wordt steeds belangrijker. Er is steeds meer aandacht voor een sfeervol ingerichte slaapkamer. Behalve het onmisbare bed, zijn nachtkastjes met lade al even onmisbaar in elke slaapkamer. 

Door middel van exemplaren die voorzien zijn van een lade voorkom je dat de slaapkamer rommelig wordt. Bovendien vergroot je de uitstraling van de slaapkamer door voor stijlvolle nachtkastjes uit het assortiment van Furnea te kiezen. De kastjes zijn bovendien geschikt om een glas drinken of een nachtlampje op te plaatsen. Draag je een bril? Dan voorkomt het kastje dat je deze in de ochtend nog moet zoeken.

Verschillende uitvoeringen en interieurstijlen

De rol van nachtkastjes is tegenwoordig wel anders dan voorheen. Had het vroeger vooral een praktisch en noodzakelijk karakter, tegenwoordig is er veel meer oog voor het design en de uitstraling. En dat kan tegenwoordig ook, want er zijn prachtige nachtkastjes met lade beschikbaar, varianten die perfect aansluiten bij de rest van de slaapkamer. En zo ontstaat door middel van nachtkastjes en een bijpassende kast en accessoires een geheel met uitstraling. Je zou bijna eerder naar bed gaan vanwege de inrichting van de slaapkamer. 

In de online shop van Furnea vind je in elk geval items met lade die van elke slaapkamer een mooiere slaapkamer maken en dat in tal van verschillende stijlen en uitvoeringen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een Scandinavisch exemplaar, een variant van eiken of voor een exemplaar in industriële stijl. De mogelijkheden zijn enorm!
Nachtkastjes met lade

Nachtkastjes in de kinderkamer ook vaker het geval

Gegarandeerd dat je bij ons altijd slaagt. We bieden nachtkastjes met lade voor een eenpersoonsbed, maar uiteraard ook kastjes die je aan beide kanten van het bed plaatst. Dat laatste is ideaal wanneer je een tweepersoonsbed hebt. Je kunt kiezen voor nachtkastjes met lade met extra veel opbergruimte en kunt ook kiezen voor een item dat vooral de uitstraling moet versterken en waarvan de opbergruimte wat minder is. 

Je kunt bij ons alle kanten op. Bijzonder is dat we zo goed als alle interieurstijlen kunnen bieden. We hebben nachtkastjes met lade die precies aansluiten op de kasten en het bed, we hebben ze in kleinere en grotere uitvoeringen en in glanzende en matte uitvoering. Het is maar net wat jij wilt. Uiteraard bieden we de kastjes met lade ook in verschillende materialen aan.

Meer en meer aandacht voor de inrichting van de slaapkamer

Meer dan ooit is er aandacht besteed aan de slaapkamers en de nachtkastjes in het bijzonder. Uit de collecties van onze meubelleveranciers hebben we simpelweg de meest bijzondere meubels gezocht. En dus vind je bij ons alleen de leukste en meest bijzondere kastjes met lade, uiteraard van meubelmerken als Sky Style, Davidi Design en zeker ook die van Rocky en Richmond Interiors. Opvallend is overigens de aandacht die er is voor het nachtkastje. En dat niet meer alleen voor de slaapkamers van volwassenen, er zijn tegenwoordig namelijk ook speciale varianten met lade voor kinderen beschikbaar.

Ga er maar eens rustig voor zitten op de bij ons gekochte bank en check onze online shop. Daar vind je een selectie van alleen de mooiste meubels voor in de slaapkamer en vind je dus zeker ook een prachtig aanbod van nachtkastjes.

Tip: Bekijk ook onze houten nachtkastjes.