Softclose voor je Jutzler draai en/of schuifdeurkast | Furnea

(7 artikelen)

Jutzler deurdempers

Elke Jutzler kledingkast kun je uitbreiden met een deurdemper. Dit is een handig element dat ervoor zorgt dat je de deuren van je kast zachtjes kunt sluiten. Gedaan met harde knallen! Lijkt dit je heerlijk? Ontdek dan geschikte deurdempers voor jouw kast in ons assortiment!

Geniet nog langer van je Jutzler kledingkast

Deurdempers zijn een verstandige aanvulling om aan je Jutzler kast toe te voegen, want ze zorgen voor rust in je slaapkamer. Wanneer jij slaapt en je partner iets uit de kast nodig heeft, kan hij of zij dat nu zonder je wakker te maken. Zalig! Deurdempers zorgen er bovendien voor dat je mooie kledingkast heel wat langer meegaat. Want doordat je de deuren zachtjes sluit, slijten ze niet zo snel.

Voor iedere kast is er een deurdemper

In het Jutzler-accessoires assortiment van Furnea vind je deurdempers voor op een uittrekkast, draaideurkast en schuifdeurkast. Er zijn er ook voor op de middelste en linker- en rechterdeur. Kijk goed dat je de juiste dempers hebt voordat je ze koopt. In het geval van twijfels, mag je ons zeker contacteren.

Er valt nog meer interessants te ontdekken bij Furnea

Bij Furnea vind je nog tal van andere praktische Jutzler-accessoires waarmee je je kast kunt uitbreiden, waaronder legplanken, binnenschuiflades en hangrepen. Ontdek alle accessoires en creëer de kast van je dromen!