Hygge Interiors Barrali Serie: alles voor een warm Scandinavisch interieur

Barrali-serie: alles voor een warm Scandinavisch interieur

Vul je woonkamer met de prachtige meubels uit de Barrali-serie van Hygge Interiors en je laat de ruimte stralen als nooit tevoren. De prachtige collectie is er een die ieders hart sneller laat slaan. En jij kan hem nu ontdekken bij Furnea. Zeker doen als jij ook wilt genieten van het meest gelukkige en stijlvolle interieur!

Scandinavische blikvangers met liefde gemaakt

De meubels uit de Barrali-serie zijn ontworpen in. Als jij je woonkamer een Scandinavische feel wilt geven, loont het de moeite om de serie te ontdekken. De meubels staan ook mooi in tal van andere interieurstijlen en zijn makkelijk te combineren. Je merkt ook dat ze met liefde gemaakt zijn. Want in elk detail zit er schoonheid. Als je deze kanjers in huis haalt, krijg je er dan ook nooit genoeg van.

Verzekerd van de beste kwaliteit

Al de meubels uit de Barrali-collectie zijn gemaakt van massief gefineerd eikenhout. Dat maakt ze niet alleen prachtig, maar ook erg duurzaam. In de meeste meubels uit de collectie zit ook rattan verwerkt, ook een materiaal dat lang meegaat.

Deze materialen zijn bovendien makkelijk te onderhouden. Een vochtig doekje, wat mild product erop, eventjes wrijven en de vlekken zijn weg. Met de meubels uit de Barrali-collectie in huis verlies je dus niet te veel tijd aan de schoonmaak!

Combineer meerdere meubels voor een onweerstaanbaar interieur

Een ander groot voordeel van de Barrali-collectie is dat deze erg uitgebreid is. Alle meubels voor in je woonkamer vind je erin terug. Zo hoef je geen meubels in diverse stijlen met elkaar te combineren en zorg je voor een prachtig geheel.

In de collectie vind je een sidetable, salontafel, vitrinekast, dressoir, eettafel, eetkamerbank en tv-meubel. Je kan de stijl dus ook nog doortrekken naar je eetkamer. Handig om te weten: de eettafel uit de serie is ook geschikt voor elk gezin, omdat je hem groter kunt maken met een verlengstuk.

Warme woonkamermeubels kopen bij Furnea

Ben jij dol op deze Scandinavische meubels? Koop ze dan bij ons. Twijfelen is niet nodig, want je krijgt 100 dagen de tijd om je artikelen te retourneren. En als je dat wilt, kun je ze ook eerst bij ons in de showroom komen bekijken. Zo maak je zeker de juiste keuze! In onze showroom zijn er tevens meubelexperts die je kunnen helpen als je twijfelt.