TV-kasten bij Furnea | Een stijlvol middelpunt van jouw woonkamer

Jouw televisie op een stijlvolle TV-kast

Ken je ze nog? De vroegere televisies met veel gewicht en een enorme toeter aan de achterkant? Een stevige TV-kast was onmisbaar voor zo’n bakbeest. De beeldbuizen van tegenwoordig zijn lekker plat en lichtgewicht. Toch is een TV-meubel nog steeds de perfecte plek om een televisie op te zetten of boven te hangen. Niet zozeer vanwege het praktische doel, maar ook omdat een TV-kast meestal samen met de televisie het middelpunt van jouw zithoek vormt. En dat middelpunt moet natuurlijk wel fijn zijn om naar te kijken. TV-kasten lenen zich uiteraard ook uitstekend voor het opbergen van apparatuur en accessoires. Denk aan een audioset, een spelcomputer, een ontvanger, films en games.

Soorten TV-kasten: van groot hoogglans TV-meubel tot klein landelijk TV-kastje

De keuze in TV-kasten is enorm bij Furnea. Verschillende stijlen, formaten, vormen, materialen en kleuren zijn vertegenwoordigd in ons aanbod. Voor de liefhebbers van modern zijn er bijvoorbeeld schitterende hoogglans TV-kasten. Liever wat meer retro? Kies dan voor een knalrood TV-kastje. In ons aanbod vind je ook diverse houten TV-kasten. Een schattig landelijk TV-kastje wellicht. Of wat denk je van een stoere industriële TV-kast? Bijvoorbeeld een breed TV-meubel met houten planken en een metalen ombouw. Of juist een TV-kastje van oud hout met een verweerde look. Schitterend! We verkopen zowel open TV-meubels als TV-kasten met deurtjes en/of lades. Wat jij ook zoekt in een TV-kast, bij Furnea hebben we het!

Tip: Wil je het groots aanpakken? Bekijk dan eens onze collectie TV-wandmeubels!

Kies een prachtige design TV-kast van een van onze meubelleveranciers

Een TV-kast is niet zomaar een praktische plek voor jouw televisie. Het moet een uniek pronkstuk zijn waar je graag naar kijkt. Ook als de televisie uit staat. En dat zijn onze meubelleveranciers helemaal met ons eens. Niet zo gek, want wij van Furnea bepalen zelf van welke leveranciers we TV-kasten verkopen. Meubelmerken met stevige en stijlvolle TV-kasten zijn bijvoorbeeld Just-Racks, Elmob, Tenzo en Jual Furnishings. Veel van moderne TV-kasten van Just Racks hebben speakerdoeken en speciale ruimtes voor een soundbar en subwoofer. Perfect voor de echte soundlover! Elmob heeft TV-meubels met dichte deurtjes die infrarode signalen doorlaten. Ideaal om apparatuur netjes uit het zicht weg te werken en toch te kunnen blijven bedienen. Elk meubelmerk heeft zo een eigen visie over de kenmerken van het perfecte TV-kastje!

TV-kast kopen bij Furnea

Ga je een TV-kast kopen? Dan heten we je van harte welkom bij Furnea! Het mooie aan online bestellen in onze webwinkel? Je hoeft je geen zorgen te maken dat het pakket met jouw nieuwe TV-kast niet in de auto past of beschadigd thuis aankomt. Je plaats die bestelling namelijk gewoon online. We sturen jouw aankoop verzekerd op via een professionele bezorgdienst. Je kunt met een Track en Trace code de TV-kast precies volgen. Is de beeldbuis toch te groot voor het meubel? Retourneren of omruilen voor een groter exemplaar kan binnen 100 dagen. Van welke blikvanger uit onze collectie TV-kasten ben jij straks de trotse eigenaar?

Bekijk hier meer wandmeubels.