Pocketvering matrassen bij Furnea

(13 artikelen)

Pocketvering matrassen bij Furnea | Heerlijk slapen en fit uit de veren!

Lekker veren op pocketveren

Pocketvering matrassen bestaan uit honderden metalen veren. Elke veer zit in een afzonderlijk stoffen zakje (pocket). Op metaal lig je natuurlijk niet lekker. Daarom zijn de veren afgedekt met een zachte schuimlaag en natuurlijk een fijne matrashoes. De losse veren bewegen afzonderlijk van elkaar mee met jouw bewegingen. Dit zorgt ervoor dat je ’s nachts comfortabel ligt en optimaal ondersteunt wordt. Daarnaast kenmerken pocketvering matrassen zich door een goede ventilatie.

Tip: Je legt een matras natuurlijk niet zo op de grond neer. Beter bestel je een mooi ledikant en natuurlijk een stevige lattenbodem bij Furnea.

Matras met pocketveren: diverse maten en comfortzones

Bij Furnea verkopen we pocketvering matrassen in verschillende maten en comfortzones. Er zijn zowel eenpersoons als tweepersoons pocketvering matrassen verkrijgbaar. Ook voor twijfelaar bedden verkopen we matrassen met pocketveren. De hardheid is afhankelijk van het aantal veren per vierkante meter. Hoe meer veren, hoe steviger het matras. Welke hardheid prettig is, verschilt per persoon. Pocketvering matrassen zijn soms opgebouwd uit verschillende comfortzones. Dit zijn speciale zones waar bepaalde lichaamsdelen extra ondersteuning krijgen. Het matras geeft bijvoorbeeld extra mee in de schouderzone. Een pocketvering matras met 7 comfortzones heeft dus 7 van dit soort zones met verschillende eigenschappen.    

Davidi Design pocketvering matrassen

In onze webshop vind je onder andere pocketvering matrassen van Davidi Design. Er zijn verschillende maten mogelijk. Elk matras heeft een afneembare hoes die anti-allergisch en anti-huisstofmijt is. Wil je jouw bed opfrissen, dan gooi je de hoes gewoon in de wasmachine. En als die wasmachine draait laat je het matras buiten luchten. Kun je daarna weer in een schoon bed duiken. In de collectie van Davidi Design vind je ook topdekmatrassen. Deze dunne matrassen kun je bovenop een normaal matras leggen voor extra comfort. Kan het je niet comfortabel genoeg zijn? Maak dan een keuze uit de extra hoge matrassen van Davidi Design.

Pocketvering matras kopen bij Furnea

Het perfecte matras gevonden? Een pocketvering matras kopen is een peulenschil bij Furnea. In onze webshop heb je die bestelling zo geplaatst. En de levering is snel, dankzij onze grote voorraad pocketvering matrassen. Na je bestelling krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin een Track en Trace code. Hiermee kun je het matras volgen vanaf ons magazijn tot aan jouw voordeur. Niet helemaal tevreden met jouw aankoop? Pocketvering matrassen kunnen kosteloos retour gestuurd worden. Je hebt 100 dagen retourrecht. Slaap als een roosje op een pocketvering matras van Furnea. En dan fit weer uit de veren!