Glazen TV-kasten bij Furnea

(4 artikelen)

Glazen TV-kasten bij Furnea | Praktisch en lekker ruimtelijk

Een blikvanger voor jouw beeldbuis

Een TV-kast was vroeger vooral functioneel. Het meubel moest stevig zijn om plaats te bieden aan een enorm bakbeest. Je weet wel, zo’n zware televisie met grote toeter aan de achterzijde. Tegenwoordig zijn de televisies gelukkig mooi plat en lichtgewicht. TV-kasten zijn nog steeds functioneel, maar daarnaast ook stijlvol en een echte blikvangers. Op deze pagina hebben we de glazen TV-kasten voor je bij elkaar gebracht. Prachtige en moderne TV-meubels met een ruimtelijke uitstraling. De meeste glazen TV-kasten vormen niet alleen de perfecte plek voor jouw televisie. De meubels lenen zich ook uitstekend voor het opbergen van apparatuur en accessoires. Denk aan een spelcomputer, ontvangers, films en games.

TV-kasten van glas: onze collectie

Op zoek naar een glazen TV-kast? Bij Furnea hebben we een ruime collectie TV-kasten van glas. Zo zijn er prachtige glazen TV-kasten met verschillende planken en metalen poten. Het toppunt van modern en ruimtelijk design. Een glazen verrijdbaar TV-meubel op wieltjes is niet alleen modern en ruimtelijk, maar ook heel praktisch. Je rolt het meubel zo van A naar B. Ideaal in een vergaderzaal of andere grote ruimte waar je af en toe wat beeldmateriaal wilt laten zien. We verkopen ook glazen TV-kasten met een creatieve vormgeving. Met V-vormige hoogglans poten bijvoorbeeld en glazen planken. Of wat denk je van een TV-kast met zwart glas? Veel chiquer wordt het niet! Er zijn natuurlijk ook TV-meubels met glazen details. Denk aan houten meubels met een glazen plank of glazen kastdeurtjes. Voor ieder wat wils!

Voor iedere woonsmaak een glazen TV-kast

Bij Furnea verkopen we glazen TV-kasten van diverse meubelmerken. Het Duitse Jahnke Moebel heeft een fraaie collectie TV-meubels van glas. Stevig, functioneel en stijlvol. Jual Furnishings is een Engels meubelmerk dat prachtige houten TV-kasten ontwerpt met glazen details. Denk aan ronde vormen, zwarte glazen planken en donker hout. Voor moderne meubels met veel creativiteit zit je bij het Poolse Hubertus Meble goed. Dan zijn er nog de glazen TV-kasten van Germania, Maja Moebel, Benvenuto Design en Just Racks. Allemaal meubelleveranciers met een passie voor mooie TV-meubels met een fijn prijskaartje.

Tip: Vind je geluid belangrijk als je televisie kijkt? In de glazen TV-kasten van Just Racks is plek voor een soundbar en subwoofer. Speakerdoeken dragen zorg voor een goede geluidservaring.

Moderne design TV-kast van glas kopen bij Furnea

Ga je een glazen TV-kast kopen bij Furnea? Slim, want dan profiteer je van vele voordelen. Bijvoorbeeld een ruim en gevarieerd aanbod, veilige betaalomgeving, snelle levering, gratis bezorging, gratis retour en 100 dagen retourrecht. Klinkt goed, toch? En misschien is het ook wel weer een keer tijd voor een nieuwe salontafel, bank of wandkast? Een mooie kapstok om de hal netjes opgeruimd te houden? Kijk dan eens rustig rond in onze webwinkel en zoek meubels en woonaccessoires uit die perfect passen in jouw interieur. En natuurlijk bij jouw nieuwe glazen TV-kast! We wensen je veel winkelplezier!